Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Külsőleg jó ez a forma? Ki...

Külsőleg jó ez a forma? Ki mit gondol erről? Kinek jön be kinek nem?

Figyelt kérdés

A képen látható úriemberhez mérten kicsivel kisebb vagyok nagyjából 20 kilóval

[link]

2015. nov. 9. 19:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
De akkor olyan képet mutass,amin te vagy.Nem tudom most mire akarsz kilyukadni,hogy 20 kilóval kissebb vagy,meg az edzésmunkádról beszélsz,hogy mit értél el amikor nem is te vagy a képen
2015. nov. 9. 20:43
 42/70 anonim ***** válasza:

Kiraksz egy kérdést egy torzszülött testrôl, aminek vlszeg semmi köze a tiédhez, amirôl egyébként képet sem vagy hajlandó feltenni, és kikéred mások véleményét. Aztán ha valaki neked nem tetszô választ ad, akkor az irigy. Vicces ember vagy te.:D

Egy ilyen kinézetre normális férfi nem irigy. Én se vagyok irigy, köszi, rendszeresen sportolok, és normálisan, egészségesen, fitten nézek ki a 75 kilómmal, nem vágyom arra, hogy egy 120 kilós, kétajtós szekrény legyek, dagadó erekkel, és 50-es karokkal. De azért kösz, hogy kérdezted, puszi.:*

2015. nov. 9. 20:43
 43/70 A kérdező kommentje:
én nem értem miért jössz ide, hogy ezt leírd, a kérdésben vázolt férfi 117-136 kiló között szokott stagnálni , formára nekem is ez a célom, tudom messze vagyok még tőle, de hiszem, hogy egyszer sikerülhet, ezért is szerepel a kérdésben a kép is róla és mert hajam is nagyon hasonló.
2015. nov. 9. 21:04
 44/70 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, h eredetileg a kérdés nem ebben a kategoriaban volt. Masreszt azert jottem ide, mert kérdezted a véleményünket, en elmondtam az enyemet. Harmadreszt nem tudjuk te milyen vagy, mert nem raktal ki magadrol kepet.

Valaszolok, tessek: a csavo a kepen baromira izmos, dagadnak az erek rajta, valoszinuleg szteroidokkal tom magat. Emberfeletti ereje es kinezete van. De egy atlag embernek ez gusztustalan ennyi. Ez a valaszom, tessek.

2015. nov. 9. 21:07
 45/70 A kérdező kommentje:
105,108 és 117-120 között azért már nem akkora a különbség mint a te kis 75 kilós nyeszlett tested és egy 90 kilós száraz izomtömeggel rendelkező férfi között.
2015. nov. 9. 21:07
 46/70 A kérdező kommentje:

hát melyik kategóriában volt?

neked nem jött be ezt egyszer már leírtad, minek jársz még ide újra és újra, hogy ezt hangoztasd, talán önmegerősítés, hogy bejön csak nehezen akarod bevallani magadnak.

2015. nov. 9. 21:09
 47/70 A kérdező kommentje:
ja már látom, hogy akinek a kérdés nem tetszik az lépten nyomon arra törekszik, hogy a kérdést eltüntesse,töröltesse.
2015. nov. 9. 21:11
 48/70 anonim ***** válasza:
Megfogtál, igazad van, tenyleg nem tom miert vagyok ilyen farok h ezzel cseszem el az idomet, na de akkor nem is irok tobbet higgy amit akarsz. Hali
2015. nov. 9. 21:19
 49/70 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább csak örülsz, hogy valaki szóba áll veled.
2015. nov. 9. 21:30
 50/70 anonim ***** válasza:
Ezt szteroidok nélkül nem lehet elérni.
2015. nov. 9. 21:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!