Létezik hogy 180 cm magassággal,78 kg testsúllyal, kb 10-15%-os testzsírral vékonynak tűnjek?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak testképzavar már? bicepszem 36-37-es, mellbőség 110-es.2015. nov. 9. 15:57
1/12 anonim válasza:
Érdekes, mert én 4-5 kilóval könnyebb vagyok és 10 centivel nagyobb a mellkasom. 3 centivel vagyok alacsonyabb nálad. Valószínű mérési hiba van.
2/12 A kérdező kommentje:
Én a mellbőségbe nem mérem bele a vállkerületet.
2015. nov. 9. 16:05
3/12 anonim válasza:
Csontozaton is múlik ki milyen széles. Amúgy meg küldj képet és megmondjuk vékony vagy e. Én 175 centimhez 81-82 kg vagyok ún. madárcsontozattal és inkább vékony benyomást keltek ruhában. Nézz utána a neten, van ilyen
5/12 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
Én a mellbőségbe nem mérem bele a vállkerületet.
Én se.
6/12 anonim válasza:
És nem vagy vékony. Vegyél fel szűkebb ruhát. Feszüljön a karodon, mellkasodon. Úgy kevésbé tűnsz vékonynak.
7/12 A kérdező kommentje:
Hanyast saccolnátok erre a mellbőségre?
2015. nov. 9. 16:46
8/12 anonim válasza:
105
És igen, a ruha sokat nyom a latban.
9/12 anonim válasza:
ja, a ruha sokat számit. Kicsit én is bigorexiás vagyok, ha a ruha kissé lötyög rajtam már rosszul érzem magam. Különböző fazonok vannak meg azonos méretben is sok különbség van. Valamiből az L lóg rajtam, valamiből XL kell de ha az lóg rajtam már s..r érzés. Testképzavar mert mindig is vékony voltam amit utáltam.
10/12 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele pontosan :D Elég szűk pólókat hordok, amúgy.
2015. nov. 9. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!