17-18% testzsírral tömegnövelés vagy inkább diéta?
Figyelt kérdés
Most kezdem az egészet, egyenlőre semmi karom nincs se semmi és nagyon gyenge is vagyok. Mit gondoltok?
Adatok:
180 cm magas
16 éves
68-69-70 kg
2015. okt. 15. 21:58
1/9 Kisboltos válasza:
Okosan tömegnövelés. Ha most diétáznál, és lemenne olyan 12%ra a testzsír rettentő sza*ul néznél ki.
2/9 anonim válasza:
Egy kép sokat segítene.
De szerintem csináld azt amit az elsô mond. De tömeg elôtt csinálj teljes testeset, mellette kardió, jó sok, és étrend.
A legelején a zsírégetés, és az izmosodás simán lehetséges.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen ettől félek a legjobban. Hogy így is rossul nézek ki ennyi zsírral(semmi izom), ha meg diétáznék véleményem szerint is még rosszabb lenne.
2015. okt. 15. 22:12
4/9 A kérdező kommentje:
Ez egy 1 hónapos kép, azóta egy kicsivel több zsír van rajtam de kb most is ugyanígy nézek ki.
2015. okt. 15. 22:29
6/9 A kérdező kommentje:
Lehetseges. Akkor erre mehet a tomeg?
2015. okt. 16. 05:39
7/9 anonim válasza:
Erre akarsz dietazni ember?
Egyel es edzel!
8/9 anonim válasza:
Azt hittem tipikus skinnyfat vagy, de csak egy átlagos alkatú gyerek. Kb 15% tzs. Szerintem mehet a tömeg.
9/9 anonim válasza:
Nyilván tömegnövelés, hova akarsz diétázni? Izmosabban és kicsit több hájjal tuti jobban fogsz kinézni s főleg jobban érzed majd magad, mintha leszálkásítanál egy kis vézna alakra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!