Endomorph testalkatú vagyok (bár ez még nem biztos azt mondják Ezo+Endo, Endo a csípőm miatt), mit tegyek hogy így nézzek ki?
Kezdő vagyok a testépítés világában.
De kiskorom óta ők a példaképeim, persze nem akarok ilyen hajat csak testet. Tudnátok segíteni?
És ezek a koxok mennyire veszélyesek? :O
Nem akarom, hogy a libidómat bármilyen negatív dolog érje meg a merevedésemet.
Koxnál inkább a máj meg ilyenek krepálnak be inkább vagy rákos leszel. Tehát a péló probléma csak a kisebbik gond.
Ilyen testalkatok meg nincsenek.
Tehát ne koxoljak. :)
Nem is nagyon szeretnék mert félek az ilyen szereknél.
Igazából azt nem értem, hogy azt mondják hogy a testépítők egészségesen élnek/étkeznek/mozognak. Mindenhol ezt hangoztatják, hogy aki hamburgeren él az rosszul teszi. De akkor a hambi is olyan veszélyes mint a kox, tehát nem kellene kioktatni a mekifanokat nem? Mert ők se élnek egészségesebb életet a koxnak hála. persze nem mindenki használja gondolom.
Mivel én küzdősportolok de szeretnék jobban kinézni én úgy szeretnék súlyokat emelni, hogy nem teszek kárt önmagamban. Az érdekelne, hogy a sok csirkemell meg rizs nem árt e az embernek meg a sok vitaminkapszula?
"Az érdekelne, hogy a sok csirkemell meg rizs nem árt e az embernek meg a sok vitaminkapszula?"
Nem, mert el lehet készíteni változatosan, kevés felesleges és káros anyaggal. Még mindig jobb, mint a mekis hamburger, mert az a hús nem látott húst. Az műanyag. A testépítés alapjáraton egészséges, a kokszolás orvosi kontroll és jó minőségű szerekkel meg elmenne valamennyire, de ezzel is évekkel rövidítenéd az életed. A kox annyibban jobb, mint a hamburger és műanyag kaja evés, hogy attól legalább erős vagy ameddig használod, míg a műanyag kajától csak kövér leszel és elengeded magad, akkor egy hónap alatt hízol 10 kilót zsírban. Ha mázlid van, akkor felbírsz kelni az ágyról.
Hát én vitamin tekintetében Scitec, Vitaking és társait használom. Ezek mennyire jó minőségűek? Sok párolt zöldséget eszem, zabpelyhet, csirkemellet. Hasonlókat.
Ezek a vitaminjaim ezek nem károsak?
Szedek Omega 3 Halolajat napi 2X2
Selenium 100mcg 2X1
Vitamin C-1000 Biofalavonoids 2X1
Multi Basic Profi 1X1
Calcium+Magnesium 2X1
Milk Thistle 2X1 (a májért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!