Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Endomorph testalkatú vagyok...

Endomorph testalkatú vagyok (bár ez még nem biztos azt mondják Ezo+Endo, Endo a csípőm miatt), mit tegyek hogy így nézzek ki?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok a testépítés világában.

De kiskorom óta ők a példaképeim, persze nem akarok ilyen hajat csak testet. Tudnátok segíteni?

[link]

2015. nov. 9. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

Tömegnövelő étrend, súlyzós edzés, de kox nélkül nem nősz ekkorára nagyon valószínű.

2015. nov. 9. 14:53
 2/9 A kérdező kommentje:

És ezek a koxok mennyire veszélyesek? :O

Nem akarom, hogy a libidómat bármilyen negatív dolog érje meg a merevedésemet.

2015. nov. 9. 14:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Koxnál inkább a máj meg ilyenek krepálnak be inkább vagy rákos leszel. Tehát a péló probléma csak a kisebbik gond.

Ilyen testalkatok meg nincsenek.

2015. nov. 9. 16:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Tehát ne koxoljak. :)

Nem is nagyon szeretnék mert félek az ilyen szereknél.

Igazából azt nem értem, hogy azt mondják hogy a testépítők egészségesen élnek/étkeznek/mozognak. Mindenhol ezt hangoztatják, hogy aki hamburgeren él az rosszul teszi. De akkor a hambi is olyan veszélyes mint a kox, tehát nem kellene kioktatni a mekifanokat nem? Mert ők se élnek egészségesebb életet a koxnak hála. persze nem mindenki használja gondolom.

Mivel én küzdősportolok de szeretnék jobban kinézni én úgy szeretnék súlyokat emelni, hogy nem teszek kárt önmagamban. Az érdekelne, hogy a sok csirkemell meg rizs nem árt e az embernek meg a sok vitaminkapszula?

2015. nov. 9. 16:48
 5/9 anonim ***** válasza:
És az a tanulmány meg a jellemedet akarja összefüggésbe hozni az alkatoddal. De a testalkat egyedi, nincs ilyen endo, mezo, ekto dolog. Nem lehet az embereket besorolni, se egy, se több halmazba.
2015. nov. 9. 16:48
 6/9 anonim ***** válasza:

"Az érdekelne, hogy a sok csirkemell meg rizs nem árt e az embernek meg a sok vitaminkapszula?"

Nem, mert el lehet készíteni változatosan, kevés felesleges és káros anyaggal. Még mindig jobb, mint a mekis hamburger, mert az a hús nem látott húst. Az műanyag. A testépítés alapjáraton egészséges, a kokszolás orvosi kontroll és jó minőségű szerekkel meg elmenne valamennyire, de ezzel is évekkel rövidítenéd az életed. A kox annyibban jobb, mint a hamburger és műanyag kaja evés, hogy attól legalább erős vagy ameddig használod, míg a műanyag kajától csak kövér leszel és elengeded magad, akkor egy hónap alatt hízol 10 kilót zsírban. Ha mázlid van, akkor felbírsz kelni az ágyról.

2015. nov. 9. 16:51
 7/9 anonim ***** válasza:
A vitamin se káros, de túl lehet adagolni!
2015. nov. 9. 16:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát én vitamin tekintetében Scitec, Vitaking és társait használom. Ezek mennyire jó minőségűek? Sok párolt zöldséget eszem, zabpelyhet, csirkemellet. Hasonlókat.

Ezek a vitaminjaim ezek nem károsak?

Szedek Omega 3 Halolajat napi 2X2

Selenium 100mcg 2X1

Vitamin C-1000 Biofalavonoids 2X1

Multi Basic Profi 1X1

Calcium+Magnesium 2X1

Milk Thistle 2X1 (a májért)

[link]

2015. nov. 9. 17:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyik se.
2015. nov. 10. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!