A tolódzkodás tényleg az egyik legjobb váll gyakorlat?
Figyelt kérdés
2015. nov. 8. 12:14
1/4 anonim válasza:
A váll segádizomként vesz picit részt a tolódzkodásban. A gyakorlat kivitelezésétől függően ez tricepsz, illetve mellgyakorlatként használatos.
2/4 Szintiszoli123 válasza:
Nem.
A tolódzkodás általában gyilkolja a vállat. Még akkor is, ha jó a végrehajtás.
De a szerencsésebbeknél hosszú távon sem okoz vállproblémát. Én nem voltam ilyen szerencsés.
3/4 anonim válasza:
Tricepsz gyakorlat. Van akinek nincs hozzá mobilitása. Nekem meg például ezt kell csinálnom, mert a fej feletti tricepsz hajlításokat egyáltalán nem bírja a könyököm.
4/4 anonim válasza:
Nekem a fej feletti tricepsz hajlításokat nem bírja a könyököm, a tolódzkodást meg a vállam... De megvagyok nélkülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!