4 hónapja járok terembe. Elszeretnék kezdeni kreatinozni. Por formában venném. 6 napos lenne a feltöltődés, minden nap 13g (3g reggel iskola előtt, 5g edzés előtt, 5g edzés után).. A feltöltés után szedném olyan 3 hónapig, minden nap 10g (5g edzés előtt, 5g edzés után). Nem akarnék többet, mert csak 14 éves vagyok, és nem annyira ajánlott ez. Elég ennyi kreatin?
Nem keverem semmivel, egyszerűen fölösleges tartom a mesterséges szerekkel való tömegnövelést azoknak akik csak szimplán jól akarnak kinézni a strandon.
2015. nov. 8. 14:19
12/23 anonim válasza:
Egy: 4 hónap semmi, nem tudom miért lenne rá szükséged.
Kettő: semmit nem fog adni az edzéshedhez, max annyit hogy átlag 2-5kg val többet bírsz, de hogy nem fejlődsz gyorsabban az fix.
Három: ha nem ad semmit, akkor meg minek?
Egyé inkább rendesen, és ne a testépítő bullshitek hatására tömj magadba minden totál felesleges szrságot.
2015. nov. 8. 14:47
13/23 anonim válasza:
4 hónap edzés után ne szedj kreatint,még bőven fogsz rövid idő alatt fejlődni.Majd,ha lelassul a fejlődésed másfél-két év edzés után,leghamarabb akkor lenne érdemes.
2015. nov. 8. 15:10
14/23 anonim válasza:
Egy aminósavról beszélünk,agyhalott!
Akkor nehogy egyél marhát,vagy heringet,mert abban is kreatin van.
2015. nov. 8. 15:27
15/23 anonim válasza:
Én nem személyeskedtem.
Kérdezz meg bármilyen orvost, hogy ajánl -e kreatint egy 14 évesnek, majd számolj be a válaszról
2015. nov. 8. 17:19
16/23 anonim válasza:
Amelyik orvos nem jártas a témában,pont nem fogja vágni a témát,max annyit tud róla,amit te is...hogy "jajj,porok!:O".
2015. nov. 8. 20:38
17/23 anonim válasza:
Hiszed ezt te :) az orvos nyilván nem jártas a témában, csupán 10 évet tanul rá. Egy 14 éves gyerek veseműködésére meg inkább ne is részletezzük. Te nyilván az eladónak hiszel akitől megveszed a kis kreatinocskádat, a mellékhatások, kockázatok apróbetű mdg úgyis csak hülyeseg:D hát legyél vele boldog de más embereket ( pláne ha fejlődésben lévő szervezetről van szó) ne buzdíts rá.
2015. nov. 8. 20:43
18/23 - palilaci - válasza:
Tortenesen felkerestem mar egy SPORTORVOST aki ert is hozza es DIETETIKUST akik szerint megfelelo folyadekbevitel mellett nem lehet baj.
Te sem belgyogyaszhoz mesz ha faj a fogad...
2015. nov. 8. 21:16
19/23 anonim válasza:
Egy fejlodesben levo szervezet gerincevel tudod mi tortenik ha hirtelen sok sulyt szed fel ? De inkabb hagyjuk, a gyerekeiteknek meg nyugodtan adjatok az uzsonna melle a kreatin shaket.
2015. nov. 8. 21:45
20/23 anonim válasza:
1.Nem a kreatintól nősz,hanem az étrendtől.
2.A kreatin csak ad egy pluszt az étrend mellett.
3.Nem lesz a kreatintól drasztikus súlygyarapodásod.Sőt,szinte semmivel sem leszel tőle iznosabb,csak vonz egy kis vizet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!