Ez egy jó kreatin kúra 14 évesen?
Figyelt kérdés
4 hónapja járok terembe. Elszeretnék kezdeni kreatinozni. Por formában venném. 6 napos lenne a feltöltődés, minden nap 13g (3g reggel iskola előtt, 5g edzés előtt, 5g edzés után).. A feltöltés után szedném olyan 3 hónapig, minden nap 10g (5g edzés előtt, 5g edzés után). Nem akarnék többet, mert csak 14 éves vagyok, és nem annyira ajánlott ez. Elég ennyi kreatin?2015. nov. 8. 09:01
1/23 anonim válasza:
Nem kell neked kreatin csirke kell rizzsel
2/23 A kérdező kommentje:
Az is van, csak elakarom kezdeni kis dózisokban.
2015. nov. 8. 09:20
3/23 anonim válasza:
Bajod nem lesz tőle,max nem bírja majd a gyorod,de ez sokakkal előfordul.
Én 15 éves próbáltal először.
4/23 anonim válasza:
Pl,ha napi megennél 1 kiló heringet,10 gramm kreatin lenne benne.
Szóval ez is kaja.
5/23 anonim válasza:
4 hónap után felesleges. először tanulj meg edzeni, rakd rendbe az étrended, vegyél fehérjét és vitamint. Addig tök fölösleges.
6/23 anonim válasza:
szerintem is várj még vele. Edzés előtt meg nem innék kreatint, helyette étkezés előtt 10-15percel innák egyet.
7/23 - palilaci - válasza:
Kreatint akkor érzed meg igazán ha van étrended és edzel 1-2 éve, szóval kezd belassulni a fejlődésed. Ezek neked meg tuti nincsenek meg, hisz egy aminosav készítményre azt hiszed káros. Ne menj a haverok után, mert tuti valamelyik agyhalott mondta, hogy ezt szedd.
Nem haver. Étrend, vitamin ha ez megvan és ki kell egészíteni akkor fehérje.
8/23 anonim válasza:
14 évesen nem létezik jó kreatin kúra, és ha nem versenyszerűen testépítesz, akkor később is felesleges. Előttem már leírták. Ha mindenáron figyelni akarsz az étkezésre, akkor csirkemell, hal, rizs, avokádó.
9/23 anonim válasza:
"és ha nem versenyszerűen testépítesz"
Te most a koxal kevered a kreatint?-.-
10/23 anonim válasza:
kreatin KÚRA?:dddd húha nagyon veszélyesen hangzik figyeljd oda!!!
:DDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!