Ennyire durva a kreatin?
Sziasztok
Most használt először Kreatin monohidrátot, de olyan dolgokat hozott nekem, amiről más nem is álmodozik, vagyis nem hallottam egye ismerősömtől sem, hogy ennyit hozott volna neki, egy szimpla aminosav.
174cm / 77kg / 12-13% testzsír
Mellbőség : 115cm
Derék : 75cm
Felkarok : 40cm
Comb : 60-61cm
Vádli : 43cm
ÉTREND : 2.5g x ttkg Fehéjre és 3.5-4x ttkg CH + 30g zsír
Elkezdtem használni szépen csináltam feltöltést, 7 napig napi 20g, majd csak napi 5g.
Egy héten után a súlyom megugrott 2-2.5 kg-ot, egyre keményebben lettek az izmok, főleg mellizom feszítésnél éreztem, olyan érzésem volt, mintha kő lenne a mellem olyan kemény, kerekebbek lettek a vállaim.
Felkarnál és combnál +1-1.5cm növekedést mértem, 1 hét után csak. Mellbőségnél +2-2.5cm
Én csodának tartom ezt a kieget, másnál nem olvastam ilyen véleményt, hogy ennyit hozott volna neki 1 hét után, túl jól reagált a szervezetem rá ?
Vélemények ? Ha van esetleg kérdésetek arra is válaszolok.
Senki nem veszi észre, hogy a legtöbb koksz is vizet vonz be, aztán az elhagyása után 3-4-5 kg hopp leszalad. :D
Senkinek nem számít, hogy a kreatin monohidrát sehol nem lelhető fel a természetben, ráadásul a testedben kreatin foszfát van, nem monohidrát, így a monohidrátot a természetes termelésed megemelése érdekében szeded, amitől így egy nem természetes szintet ér el akreatin foszfát szinted a testedben.
Ami nem "természetes", az meg ugyebár nem "naturál". :D
Csak persze annyira gyenge koksz a kreatin, hogy simán legális maradhat.
Milyen sok élettelen nyomoronc van, akik a frusztrációikat itt töltik ki, szerencsétlenek :))
Köszönöm, aki normálisan válaszolt.
Élettelen nyomoroncnak szolitott a srác aki azzal dicsekszik egy nevtelen kerdezo oldalon hogy a kreatintol megteltek vizzel az izmai.
Szep szep
ez a kreatin placebó hatása.
vajon miért nem azt írtad, hogy a guggolásod mennyit változott? miért a entikkel bohóckodsz? mindenki annyit mér, amennyit akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!