Ennyire durva a kreatin?
Sziasztok
Most használt először Kreatin monohidrátot, de olyan dolgokat hozott nekem, amiről más nem is álmodozik, vagyis nem hallottam egye ismerősömtől sem, hogy ennyit hozott volna neki, egy szimpla aminosav.
174cm / 77kg / 12-13% testzsír
Mellbőség : 115cm
Derék : 75cm
Felkarok : 40cm
Comb : 60-61cm
Vádli : 43cm
ÉTREND : 2.5g x ttkg Fehéjre és 3.5-4x ttkg CH + 30g zsír
Elkezdtem használni szépen csináltam feltöltést, 7 napig napi 20g, majd csak napi 5g.
Egy héten után a súlyom megugrott 2-2.5 kg-ot, egyre keményebben lettek az izmok, főleg mellizom feszítésnél éreztem, olyan érzésem volt, mintha kő lenne a mellem olyan kemény, kerekebbek lettek a vállaim.
Felkarnál és combnál +1-1.5cm növekedést mértem, 1 hét után csak. Mellbőségnél +2-2.5cm
Én csodának tartom ezt a kieget, másnál nem olvastam ilyen véleményt, hogy ennyit hozott volna neki 1 hét után, túl jól reagált a szervezetem rá ?
Vélemények ? Ha van esetleg kérdésetek arra is válaszolok.
A kreatin monohidrátnak van leginkább ilyen kedvező hatása. Nálam amikor még nem ismertem és legelőször szedtem, hihetetlen volt a változás, ami nem is a test látványos változásában nyilvánult meg, hanem a leadott teljesítményben. Nem ismertem magamra. Azóta is minden év első felében szedem de össztől leállok vele, mert a következő év kezdetekor megint jóval robbanékonyabb lökést ad erőben.
A szervezetnek kreatin foszfátra van szüksége, viszont azt nem tudja felvenni az emésztő rendszeren keresztül megfelelő mértékben hatékonyan, azért kell monohidrátot bevinni. A test "vegyi laborja" így tudja átalakítani leghatékonyabban a szervezet foszfáttá.
Az így könnyebbé tett izom munkát ki kell használni, mert az izom a munkától erősödik legfőbb mértékben. Erről különböző elméletek vannak, de a kreatin szedésétől leginkább átmeneti az erő növekedés, ha csak nem használod ki, hogy könnyebb többlet munkát végezni és ezzel nem építed jobban az izmot, akkor le fog menni a többlet nagy része a kúra végén.
A víz felvétele miatti sejttérfogat-növekedés által stimulált fehérje szintézis is okoz valamekkora izom növekedést, ami viszont önmagában, többlet edzés nélkül nem hoz jelentős maradandó izmot, amit viszont kreatinnal könnyített több edzéssel meg tudsz termelni jóval kisebb fáradsággal.
Itt elírtam, jav.:
A test vegyi laborja így tudja átalakítani leghatékonyabban a szervezetben foszfáttá.
Tesztoszteron szuszira pedig azért van szükség, mert a szervezet vegyi laborja nem képes 10.40 - 36.40 nmol/l -nél többet előállítani.
Tiszta sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!