Kattogo bicepsz?
Figyelt kérdés
Udv 2 eve edzem es az egyik bicepszem kattog mig a masik nem.. a bal (amelyik nem kattog) sokkal jobban erzem edzes kozbe az "osszepreselodest" es erosebb is ezzel mit lehetne kezdeni? Jobb kezes vagyok de a bal meg is jobban fejlodik (csak a bicepsz)2015. nov. 5. 17:20
1/8 anonim válasza:
Az izom nem tud kattogni... Max a konyokod, az is lehet azert mert meg terhelted, pihentesd kicsit vagy melegits meg nyujts le rendesen
2/8 A kérdező kommentje:
Ez igyvan miota elek, akkor tricozasnal is kattogna amikor huzom fel pl egy kezest kattan egyet es a terheles csokken, mint ha bekapcsolodna mas is, vagy nemtudom.
2015. nov. 5. 17:32
3/8 anonim válasza:
Hallható kattanás vagy csak érzed?
4/8 A kérdező kommentje:
Erzem hallani is lehet de nyilvan tuctuc zenetol nem, de ha nemasag van akkor igen. De nem hangos.
2015. nov. 7. 11:19
5/8 anonim válasza:
Minden kattogó hangot az izmok és inak adnak ki, 1 nek nincs igaza, nekem pl a mellkasom kattog mellezésnél, konkrétan a szegycsontom környéke... Nem tudom pontosan mi okozza, de ha az ízületek 3rnének úgy össze, hogy hangot adjanak, akkor gyakorlatilag percek alatt lerokkannánk...
7/8 anonim válasza:
A bicepsz melyik része? Látható is valami esetleg?
És minden bicepsz gyakorlatnál? Vagy olyan gyakorlatoknál is jelentkezik ahol másodhegedűs, mint például hát?
8/8 A kérdező kommentje:
Hatnak nem, mar jo ahhoz az agy izom kapcs, inkabb azon a reszen ahol elkezd tapadni de nem is a kattogas de valamiert sokkal rosszabb a durranas, fejlodes es az "osszepreselodes" se olyan mint a balba
2015. nov. 9. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!