Miért ilyen kicsi a lábam?
Figyelt kérdés
Heti háromszor guggolok 5x5-öket.Jelenleg 100 kg-val csinálom,de talán holnap fel is emelem 105 kg-ra.Mélyre lemegyek,legalább vízszintesig.Mégis elég vékony a lábam.Úgy érzem,elmarad a felsőtestemtől.Régen a combomat tartottam a legfejlettebnek,nem tudom,hogy most a combom ment össze,vagy a felsőtestem hagyta e le.56-7 cm a combom.Ez elég vékonynak számít,nem?2015. okt. 29. 22:16
11/16 Musclemore válasza:
Gyúrósnak valaki adjon már egy helyesírási szótárat.
Ha már értelmes választ nem tud adni, akkor legalább a hülyeséget írja le helyesen.
12/16 anonim válasza:
Vízszintig guggolás=félguggolás=répacomb.Valószínűleg ezért.Egyébként magasságtól függ,hogy mekkorának számít ez és hogy az alsó része is fejlett-e,vagy csak a töve.Mert ha arányosan lenne ekkora,akkor az nem kicsi.
13/16 A kérdező kommentje:
Mondom,hogy legalább vízszintesig.De én úgy olvastam,hogy addig kell lemenni,amíg a comb párhuzamos nem lesz a talajjal.Most megmértem mégegyszer és 59-60 cm vastag.166 centi vagyok.Amúgy sikerült felemelnem a súlyt 105 kg-ra.
2015. okt. 30. 20:29
14/16 anonim válasza:
Akkor rosszul olvastad.A bal oldali mélységet nevezzük guggolásnak [link]
Ha nem vagy elég mobilis hozzá,vagy csalsz a nagyobb súly érdekében az szoc problem.Ilyen törpeséghez meg nagy ez a méret és ha tovább növeszted csúnya tömzsi hatása lesz a végeredménynek.Nincsen csúnyább,mint egy túl izmos törpe.Ezért inkább a teljes guggolással hozd fel az alsó részét és maradj ezen a súlyon.
15/16 anonim válasza:
Benéztem,azt hittem 70 centi,nem 60.Szóval a végét vedd semmisnek.
16/16 A kérdező kommentje:
Még növésben vagyok.
https://www.youtube.com/watch?v=BEoPP1y0HkI Itt is kb.vízszintesig guggol.
2015. okt. 30. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!