Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért ilyen kicsi a lábam?

Miért ilyen kicsi a lábam?

Figyelt kérdés
Heti háromszor guggolok 5x5-öket.Jelenleg 100 kg-val csinálom,de talán holnap fel is emelem 105 kg-ra.Mélyre lemegyek,legalább vízszintesig.Mégis elég vékony a lábam.Úgy érzem,elmarad a felsőtestemtől.Régen a combomat tartottam a legfejlettebnek,nem tudom,hogy most a combom ment össze,vagy a felsőtestem hagyta e le.56-7 cm a combom.Ez elég vékonynak számít,nem?

2015. okt. 29. 22:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem igy kéne edzeni
2015. okt. 29. 22:25
 2/16 A kérdező kommentje:

Akkor hogyan?

Az ICF 5x5-öt csinálom.

2015. okt. 29. 22:28
 3/16 anonim ***** válasza:

A gyúrós hülyegyerekre ne hallgass, érdemi választ még egyetlen kérdésnél sem adott.

Ha testépítő vagy, akkor pont előnyödre válik, hogy nem nagy a lábad. Hidd el. Nézz meg egy klasszikus testépítőt: [link]

Nincs nagy lába, nem vonja el a figyelmet és nem rombolja a felsőtest illúzióját, ellenben mondjuk egy erőemelővel: [link] (aki mondjuk pont leszarja, de példának jó).

Ha meg erőemelő vagy, akkor örülj, ha sokáig erősödsz adott súlyon (izomnövekedés nélkül), mert sokkal versenyképesebb vagy úgy egy versenyen.

Ha mindenképp nagyobb lábakat akarsz, akkor a 3-ból az egyik napon csinálj magasabb ismétléseket. 10-15-20. Ott van pl. a 20 guggolásos módszer... lényegében 20 db rest-pause guggolás, és vége.

2015. okt. 29. 22:34
 4/16 anonim ***** válasza:
Ez jó válasz volt. :D Am nekem is 55-56-os a lábam de én csak 60-70-el tudok guggolni.. :/
2015. okt. 29. 22:44
 5/16 anonim ***** válasza:
7%
Mert azt tudnom kellet volna h erö emelö? Amugy lehet h nem nagy a lába annak a csávonak a lába de a felsö teste se nagy mai viszonyokat nézve
2015. okt. 29. 22:54
 6/16 anonim ***** válasza:
Jól van, kisfiam. Nekem is Kali a kedvenc naturál testépítőm.
2015. okt. 29. 22:59
 7/16 anonim ***** válasza:
2015. okt. 29. 23:05
 8/16 anonim ***** válasza:

Lehet a lábadnak kevés ez a terhelés. Próbálj meg beilleszteni még egy összetett gyakorlatot, pl kitörés.

Vagy intenzitás fokozó technikát alkalmazz.

Én első körben lassítanék a gyakorlatvégzési tempón: 4mp le, 2 fel (és tényleg ennyi mp legyen ne csak magadba elszámolj gyors). Már ha ezt bírja a térded.

De azt is lehet hogy vetkőzőt csinálsz belőle inkább

2015. okt. 29. 23:25
 9/16 anonim ***** válasza:

oximoron, tudod mi az?

ez:Mélyre lemegyek,legalább vízszintesig.

2015. okt. 29. 23:25
 10/16 anonim ***** válasza:

Lol, kíváncsi vagyok az utolsó kettő legalább azt tudja-e, hogy milyen kategóriában van. XD

Oximoron.. :'D

2015. okt. 29. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!