Tömegelés. Jó ez így vagy nem? Többi lent.
Figyelt kérdés
sziasztok.
(70kg vagyok)
Elkezdem keddtól ( akkor lesz kaja meg tápkieg ) a tömegelést.
350g ch és 210g fehérjét és 24g zsirt fogok bevinni a szervezetembe naponta. A 350g ch-ba és a 210g fehérjébe benne van a Reggeli 100% WPP, és az edzés utáni 100% WPP + Zöld jumbo.
Kérdéseim:
1: A ch és a fehérje bevitel így jó lesz ahogy leírtam? ( mert olyanokat olvastam hogy ha 2/ttkg-nál több fehérjét viszek be akkor ilyen meg olyan baj lesz stbstb)
2: Milyen tápkiegekre érdemes költeni ami hozzájárul a gyors izomépítéshez?.( Ezeket fogom megvenni tutira: 100% WPP. Zöld Jumbo, Multi pro plus, Kreatin Mono, BCAA,)
Ezeken is gondolkodok hogy megvegyem-e: HMB, Leucin
Előre is köszi a segítséget.
2015. okt. 29. 20:55
1/4 anonim válasza:
70kg hoz 210g az kapásbol 3g/kg de mind1 amugy nem lesz töle bajod de én nem tolnék jumbot meg fehérjét egybe a jumbo az elég masziv ha teljes adagot meg iszod belöle
2/4 anonim válasza:
Nem kell napi 210g fehérje én 80 kilósan 160g ot eszek (néha több) és már ettől elromlott a vérképem (máj és vese) van aki azt mondja hogy 100gramnál nem i kell több akármennyi kiló vagy de szeritem kell ott a 2/ttkg. A ch attól függ hogy milyen alkat vagy azt keresd ki neten. Zsírból mehet kicsit több. Ha eddig 160g ch éltél akkor ne kezd el azonnal 350g ot mert csak zsírosodás lesz egy ideig. Reggel inkább egyél kaját. Biztos segítenek ezek a cucok amik felsoroltál de szerintem elég csak a fehérjepor meg a tömegnövelő vagy gyors szénhidrát
3/4 anonim válasza:
És diétába oda kell a 3g fehérje nem?
4/4 anonim válasza:
Diétába is elég a 2g én annyival csináltam és semmi izomvesztés még minimális se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!