Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Baj ha nagyon sok telitett...

Baj ha nagyon sok telitett zsirsavat viszek be?

Figyelt kérdés

Most 2 napja nagyon sok telitett zsirt viszek be mivel most csak sertést volt itthon és valahogy muszáj megoldani a fehérje bevitelt és a szénhidrát bevitelem se kevés.

Tömegelés alatt ez nagyon gáz?

2015. okt. 28. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Előre megmondom, hogy nem vagyok szakértő sem a testépítésben, sem a táplálkozásban, csak egy mindenfélébe beledumáló érdeklődő laikus.

Azt szokták mondani, hogy gond.

A zerocarberek és a ketogénezők kevésbé.

Sajna még nem sok éve nyomok ilyen napi 80-100g telített zsírt, majd évtizedek múlva meg tudom mondani, hogy ártott-e bármit. A testem szólni szokott, ha baja van valamivel, eddig semmi.

Igaz, a kókuszzsír más, mint a vaddisznótepertő :D A lánchosszúság miatt.

A tojás már más, de elég nagy gyakorlata van a napi 8-10 tojás megevésének is, így talán nem lesz nagy gond a kisebb mennyiséggel.

Pár nap viszont szinte semmit nem számít. Szerinted mások nonstop tökéletesen esznek? Biztos van, aki igen, de elég ritka fajta lehet. Ez legyen a legrosszabb pont a táplálkozásodban, azt mondom.

2015. okt. 28. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Én mindennap ugy eszek tökéletesen
2015. okt. 28. 20:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az válaszokat:D
2015. okt. 28. 21:12
 4/7 anonim válasza:
Szívesen! :)
2015. okt. 28. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
a telített zsírokkal nincs nagy baj, mindenki nagy kedvence a kókuszzsír is telített zsír... a gond az, és arra kell odafigyelni, hogy hőkezelésre sok telített zsírból transz zsír lesz na és az már probléma...
2015. okt. 28. 21:36
 6/7 Kisboltos ***** válasza:

A disznóhústól se kell úgy félni. Olykor olykor simán lehet enni azt is, semmi bajod nem lesz. Nem erre kell alapozni, persze.

Kérdés az, ki mennyire szereti.

2015. okt. 28. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindent lehet enni, csak tudni kell mit miért eszünk.
2015. okt. 29. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!