Betegség esetén érdemes csökkenteni a tápanyagbevitelt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Még nem vagyok "annyira" beteg de érzem, hogy max 1-2 nap.
Edzeni már nem megyek a héten (múltkor nagyon hasonló bajom volt, ennek ellenére csak azért is elmentem edzeni és a pár nap alatt kiheverhető dologból egy közel 3 hetes tüdőgyulladást csináltam).
Arra lennék kíváncsi, hogy a betegség ideje alatt érdemes-e csökkenteni a kalóriabevitelt (éppen tömegelek) vagy maradjon?
Előre is köszönöm!
2015. okt. 21. 22:08
1/4 Kisboltos válasza:
Nekem még nem volt ilyen esetem, de ismerősöm letolta az adagját. Sokat pihenés és folyadék mellett persze.
Esetleg oszd fel még apróbb adagokra, úgy sem mész most edzeni.
2/4 anonim válasza:
Én edzetem vele és kiizadtam az egészet a retekbe ez is egy megoldás
3/4 anonim válasza:
Hosszabb betegség esetén érdemes megnövelni a fehérjebevitelt, hogy ne fogyjon nagyon az izom.
4/4 anonim válasza:
Szerintem kicsit csökkentsd, hogy ne hízz be, de azért egyél, hiszen le van gyengülve a szervezet. Bár kétlem, hogy 1-2 nap alatt behíznál, de tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!