Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha sajáttestsúllyal edzek,...

Ha sajáttestsúllyal edzek, akkor baj ha egy nap csak egy gyakorlatot végzek több szériával pl. Húzódzkodás? Mert eddig így csináltam.

Figyelt kérdés

A fegyenc könyvben ír egy csomó bohóckodást ami merő hülyeség szerintem mert nem ad semmi terhelést.

Én úgy csinálom, hogy húzódzkodás napon mint ma csinálok 12 szériát több variációból és ennyi egy hétre, a fegyencben meg 2-3 széria heti többször így mi értelme.

2015. okt. 29. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

Az h jobb nem hülye aki irta

Én nem edzek saját sullyal de kizárt h normális ismétléseket csinálsz 12sorozattal

2015. okt. 29. 16:53
 2/4 A kérdező kommentje:
8-10/széria
2015. okt. 29. 17:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Te hogy tudsz minden kérdéshez hülyeséget írni??
2015. okt. 29. 17:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem ír hülyeséget. Ha a 12 széria, 3-4 fajta húzódzkodás fajtából áll össze akkor jó. De lehet elég lenne egy szűk meg egy széles fogás, ezekből menne mondjuk összesen 4-6 széria, tehát 2-2 vagy 3-3. És akkor több ismétlésre is lennél képes. 10 szériának, akkor van értelme, ha már tudsz megakadás nélkül 20-25 ismétlést és szériánként csinálsz 8-10 ismétlést. Mondjuk ez már állóképességi edzés felé tendál. A könyvben az edzéstervek nem túl jók egyébként. Vagy úgy csinálod hogy egy nap egy gyakorlat vagy egy teljes gyakorlatsort megcsinálsz heti 3x, úgy, hogy minden izomcsoportot megedzel 1db saját súlyos gyakorlattal. De lehet nyomó-húzó napokat is tartani. Egy nyomó nap, egy húzó nap, egy pihenő, majd megint nyomás, majd húzások. És ezt ismétled. Ennyi.
2015. okt. 29. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!