Minden izmot egy héten egyszer elég edzeni?
Kettes, te mire esküszöl? Csak mert ebben a rovatban most két dogma van:
1.osztott edzés, 2x edzeni mindent egy héten(ez van kihalóban)
2. teljes test heti 3 vagy négy alkalommal(és szénné kell gyúrni vazzeg, és az osztott edzés az kokszosoknak való)
Jol irod 77es, az osztottal jobban jarnak a koxosok.
HST kell a nepnek. Vagy ott van az icf 5x5. Haha megeloztelek titeket:D
+ még azt is hozzátenném, hogy a HST nem edzésterv, hane edzés rendszer, attól, hogy HST edzést csinálsz, még lehet osztott, általában A-B napos felsőtest alsótest osztású osztott edzés akár heti 6 napban...
És hülyeség a dogmákra alapozni, mindenkinek ki lell tapasztalnia, hogy neki mi vállik be jobban és miért az. Van akinek egy 12 gyakorlatból álló 2-3 sorozatos edzés bele sem férne 2-3 órába, mert egyszerűen nem olyan a habitusa, így aztán az értelmes HST máris ugrott... Egy 5*5 teljes test még bele belefér, de sok esetben az ilyeneknek az osztott edzés a legjobb, meg van olyan mint én, aki köredzéseket tolol és a pihenés nálam a következő soprtszerig való eljutásban kimerül.
Általában hajlamos itt minden válaszoló elfelejteni, jogy nem vagyunk profik és nem a megélhetésünkért edzünk.
Hát, fingom sincs, hogy ips, hst, vagy miaf4szom edzésterv, de én eléggé megnőttem az egy nap edzés, egy nap pihi edzéstervtől.
hát+lábhajlító
mell+tricepsz
láb
váll+bic
ez 8 naponta edz egy izmot.elméletileg. csakhogy azt felejtik el sokan, hogy a tricepszed kap válledzésen is, a hátad alsó része lábezésen, a felső része mell, váll napokon, a bicepsz a hát napon, stb.
vagyis azért, mert egyszer kigyilkolsz egy testrészt a héten, az nem jelenti azt, hogy csak egyszer edzed meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!