Egy izmot heti egyszer edzeni nem badarság? Akármennyire megdolgozom, szétküldöm az izmokat,2 nap múlva képes vagyok újra nekiállni.
Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 19:31
1/8 anonim válasza:
Ezt igy nem jelentenén ki hogy badarság mert szerintem van olyan fejlettsegi szint ahol ebből is lehet hasznot huzni de általánossagban egyizmot heti többször edzeni okosabb dolog szerinte,
2/8 anonim válasza:
Kezdőknél még baromság, de komolyabb szinten jó a heti egyszeri edzése az izmoknak. Amúgy sem egyszer terhelődik, mert mindig bedolgozik más izmok edzésekor is. Te még kezdő vagy szerintem, nem vagy azon a szinten, hogy le tudd terhelni annyira, hogy hosszabb legyen a regenerálódási idő. Nálam működik a heti egyszeri edzés és nem jön be a többszöri. De lehet persze vitatkozni, nem vagyunk egyformák.
3/8 A kérdező kommentje:
Montizsolt,
hogy néz ki mondjuk a heti egyszeri váll és bicepsz edzésed? Hány sorozatot, ismétlést, és gyakorlat végzel?
Két éve heti egyszer edzettem én is mindent, 5-6 naponta, ahogy kijött. Most heti 2x3 mindent, és meg se közelítem a két éves formát. Lehet ez az oka?
2015. márc. 25. 20:14
4/8 anonim válasza:
Most jobb a formád? Jól értem? Akkor neked ez vált be, csináld így.
Nekem egy válledzés: nyomás kézi súllyal vagy rúddal állva mellről. Majd oldalemelés. Aztán nyomás gépen, oldalemelés gépen. Oldalemelés döntve, csuklya nagy súllyal (most 130kg) 15 ismétlések. Ennyi a váll. Nem kevés, de nekem ennyi kell. Mindenből 3 munkasorozat.
5/8 anonim válasza:
Ja bicepsz: állva rúddal, kézivel beforgatós, gépes scott pados okosság és a végére ha van kedvem akkor még egy gép vagy koncentrált.
6/8 A kérdező kommentje:
Két éve volt jobb a formám, lehet kipróbálom most is a heti egyszerit. Köszi a válaszod!:)
2015. márc. 25. 21:20
8/8 anonim válasza:
azért tudod szétküldeni heti többször, mert kicsik az izmaid, és ezért hamarabb regenerálódnak. ha 3xannyi massza van rajtad, akkor több idő kell a regenerálódáshoz, mert sokkal nagyobb az edzésterhelés is amikor megedzed. Ezért vannak kezdő edzéstervek, amikor hetente többször is edzed ugyanazt az izmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!