Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Betegség miatt edzés kihagyása?

Betegség miatt edzés kihagyása?

Figyelt kérdés

Hétvégén lebetegedtem és mivel jövő héten őszi szünet akkor sem tudom megoldani az edzést, kivéve ha otthon csinálok valamit, de az nem lenne ugyanolyan. Szerintetek mennyiben hátráltatja a fejlődést két hét kihagyás? Még csak egy hónapja edzettem a betegségem előtt.

22L

2015. okt. 21. 08:39
 1/10 anonim ***** válasza:

A fejlődésedet szinte semmiben, mivel egy hónap alatt még nem fejlődhettél valami sokat, ellenben ha már 1 hónap után tudsz magadnak 2 hét kifogást találni, edzés ellen, na az már hátráltat sokmindenben.

A betegség oké, betegen nem kell edzeni, de a szünet az milyen kifogás?

2015. okt. 21. 08:49
 2/10 A kérdező kommentje:
A szünet az olyan "kifogás", hogy más városban tanulok és más városban élek. Hiába veszek bérletet x helyre ha y helyen tartózkodom egy hétig.
2015. okt. 21. 08:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy nem tudsz edzeni. Mint írták a betegség oké. De nincs olyan, hogy nem tudsz edzeni, edzeni mindenhol, mindenkor lehet. Ha valaki annyira, szeretne valamit fel találja magát, hidd el ember képes-rá de ha csak igazán akar valamit. Kifogást tudsz generálni, akkor edzésre is találsz, megoldást.:) Sok sikert.:P
2015. okt. 21. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Terembe elmenni egy dolog, de ha nincs rá lehetőségem 2négyzetméter is bőven elég egy kiadós saját testsúlyos edzéshez, sőt sokszor még munka közben is le tudok nyomni szünetben néhány sorozat húzódzkodást egy közeli fa ágán.
2015. okt. 21. 10:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Napijegyről hallottál már?
2015. okt. 21. 10:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Régebben saját testsúlyos edzéseket csináltam otthon, de azt nem éreztem olyan intenzívnek mint a konditermi edzést. Most akkor ezzel kell majd beérnem. :)
2015. okt. 21. 10:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Ismerem a napijegyet, de anyagilag nem engedhetem meg magamnak, hogy egy héten 3x napi jegyet vegyek plusz még máshol bérletem is legyen. Köszönöm a választ.
2015. okt. 21. 10:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom: Fogsz egy fél láda almát a kezedbe és azzal guggolsz. Figyelsz, hogy szabályos legyen és megfelelően legyen elosztva a "súly". Ugye milyen egyszerű? :D Vagy egy hétig súly nélkül szintet tartasz. :D
2015. okt. 21. 12:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Alma....:D Otthon csak 3 és 7kg-s súlyzó van, majd azokkal "szinten tartok". :)
2015. okt. 21. 12:31
 10/10 anonim ***** válasza:
soha életembe nem volt még 2hét kihagyás a legtöbb 3 nap volt.két éve mikor horvátországban nyaraltunk este kimentem a tengerpartra fogtam két kisebb sziklát(kődarabot)és olyan válledzést nyomtam vele amit kevesen.te meg mit sirsz it uristen?egyszerűen nincs olyan hogy nem lehet edzeni.EDZENI KELL!és LEHET is mindig!!!
2015. okt. 21. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!