2-3 edzés kihagyása nagy "bűn"?
Figyelt kérdés
Fizikai erőnléti vizsgám lesz felvételihez, és már csak alig egy hetem van, de szerdán nem tudtam lemenni edzeni mert hasmenésem volt, ma behívtak dolgozni, holnap meg nem leszek itthon, csütörtökön voltam.
Azzal nyugtatom magam,hogy nem ezen fog múlni , mert összesen most 3 alkalom, pénteken lesz a nagy nap, csak én úgy terveztem,hogy az utolsó napokban minden nap megyek edzeni, és így most csak vasárnaptól tudok minden nap menni.
Már 1 éve elkezdtem edzeni, de mégis olyan bűntudatom van,hogy nem jött össze ez a 3 nap így a vége felé...
2015. ápr. 3. 13:19
1/1 anonim válasza:
Figyelj, ha tisztában vagy az edzés után bekövetkező biológiai folyamatokkal, akkor tudhatod, hogy jót fog tenni a pihenés. A glikogén raktáraid feltöltődnek, az izmaid pihennek. Sokkal frissebben tudsz vizsga elé állni, mintha előtte a végletekig kifárasztanád magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!