Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen edzést és mennyi...

Milyen edzést és mennyi edzést végezzek?

Figyelt kérdés
170 centi vagyok és 63 kiló (lány) Elvileg a testzsíszázalékom 32, ami a tesitanár szerint sok. Emelett a szívem is gyenge ezért eldöntöttem hogy edzeni/sportolni fogok. Szerintetek mennyi lenne az ideális testzsír% ? Milyen edzéssel kellene kezdenem ?

2015. ápr. 2. 22:38
 1/2 Simon0211 ***** válasza:
Átlag ember testzsír százaléka nagyjából 20% alatt ideális. Sportolóké 15% alá lemegy. Az élsportolóké pedig a 10%-ot kerülgeti. Menj az edzőterembe, ahol minden eszköz megvan számodra a célod eléréshez. 2 nap súlyzós edzés (45-60 perc nagyjából) majd 120-130 pulzussal kardióznék utána 40-60 percet. Majd egy napot a futógépen töltenék el HIT edzésteknikával, hogy fejlődjön a szíved és a cardiovaszkuláris rendszered. Végül pedig egy napot pihennék és kezdeném előröl. Most edzéstervet ide nem írok, mert elég hosszas lenne. De az első napon lábat edzenék a másodikon pedig felső testet.
2015. ápr. 3. 00:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Èn pedig heti 3 napos teljes testes súlyzós edzést javaslok kiegészítve aerobbal és kardioval ahogy előttem is írták. Mármint a nem súlyzós edzést. Súlyzósnál nem kell még osztott edzés 1-2 hónapig. Utána kettè bonthatod.

Google: alapismeretek. Olvasd el. Alul van tovább gomb is.

2015. ápr. 3. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!