Suliba miért hagyjuk a ki mindig a lábát és a hátat?
Figyelt kérdés
Sose guggolunk, sose húzódzkodunk viszont sokat futunk :/2015. ápr. 10. 20:12
1/10 anonim válasza:
Te meg miért hagyod el az "N"-et? Suliban.
2/10 anonim válasza:
Suliban. Miért? Mert aki tartja az órát az nem ért hozzá.
3/10 A kérdező kommentje:
Telefonról vagyok, nehezebb az átláthatóság.
2015. ápr. 10. 20:16
4/10 anonim válasza:
Mert nem ért hozzá a tanár. Ráadásul baromság a testnevelés órák menete, mert egy tömegsablont húznak rá mindenkire. Szard le és saját magadnak felelj meg.
5/10 A kérdező kommentje:
De ha magamnak akarok megfeleni, megbuktat.
Ma is lecsesz, mert a BEMELÍTŐ futásnál én voltam az utolsó... Mondtam neki, hogy én a bemelegítést nem sprintként képzelem.
2015. ápr. 10. 20:28
6/10 anonim válasza:
A futás hasznos egyébként, de nem kellene ilyen szinten erőltetni. Sokan sosem lesznek versenyfutók, mert nincs hozzá alkati adottságuk. Egy alacsony, tömzsi, rövid végtagokkal megáldott ember nem lesz jobb hosszútávon, mint egy langaléta. Nem személyre szabott a terhelés, mindenki ugyanolyan feladatot kap. Ez a tömegoktatás bűvköre. Mindenkinek saját magához mérten kellene teljesíteni. Azért arra törekedj, hogy ne vágjon meg. Csináld meg úgy ahogy tudod és kész, de nem ettől függ az életed. Nálunk is itt rohad 2 húzódzkodó a tornatermi bordásfalon, csak azt nem tudom mi a f#sznak. Ha meg reggel nulladik órában dögfáradtan kosarazás közben eladom a labdát az ellenfélnek leordítja a fejem. Télen meg a jeges salakos futópályán itt-ott letaposott, csúszós, jeges havon gumitalpú teremcipőben futtat. A másnapi órán meg végig szívatott, mert nem volt velem megelégedve. Sose voltam jó futásból, most testedzés mellett eljárok futni önszorgalomból, de nem azért, hogy én megfeleljek neki. Csupán aerobozok meg kardiózok, hogy erősödjön a szívem, a keringésem és tudjam cipelni az izomtömeget. Egyébként a testnevelés meg úgy szar ahogy van. Mert az biztos, hogy ettől senki sem lesz szívósabb vagy erősebb. Attól, hogy lefutunk minden órán 3 monoton kilométert összesen, meg csináltat 20 fekvőtámaszt meg 100 felülést, attól nem fogsz jobb kondiba kerülni. Ennyi.
7/10 anonim válasza:
Ez a kérdés mire vonatkozik? Az iskolai testnevelés órára? Van olyan ember a földön, aki az iskolai testnevelés órát komolyan veszi? Még a tanár se.
8/10 *Glissade* válasza:
Mi a sulis tesi óra mellett teniszszakra jártam, az jó volt! Onnantól a tenisz tanár osztályozott minket, így a tesit nyugodtan ellóghattuk ;)
10/10 *Glissade* válasza:
Bár ott is sokat kellett futni, ha nem épp körbe- körbe, akkor a tenisz labda után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!