Konditeremben töltenek ki lapot, ami kellene a suliba?
Figyelt kérdés
Ugye kitalálták ezt a heti 5 tesit, aki visz lapot kap 2 kimenőt. Csak azért szeretnék kettőről elmenni, mert mindkettő 8. óra, és akkor mennék kondiba, mert egyszerűbb lenne így megoldani, mint este be-hazamenni. Ha odaállítanék egy ilyen lappal, a recepcióhoz, mennyire néznének hülyének?:D2014. okt. 31. 17:28
1/6 anonim válasza:
egyesület adhat ki papírt, kénytelen leszel belépni a helyi bodybuilder klubba
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
És valahol nincs meg ezeknek a kluboknak a listája?
Mert nem tudom, hogy itt Szombathelyen hol van ilyen.
2014. okt. 31. 17:54
3/6 anonim válasza:
Nalunk ugy van, hogy le kell pecseteltetni a teremben es honap vegen csatoljuk hozza a berletet-ezt egy fuzetben vezetnunk kell.
4/6 anonim válasza:
Nálunk elfogadta a számlát is a tanár. De amúgy meg csak a kondis haverom ír egy papírt, hogy:
"Józsi velem jár edzeni, szal le lehet szállni róla, mer' irgum-burgum lesz!"
5/6 anonim válasza:
De jó hogy nektek ilyeneket megengednek a tesitanárok, nálunk nem ilyen egyszerű.
6/6 anonim válasza:
Amúgy az Interneten lehet találni ilyen "sport tevékenységet igazoló" lapot, szóval szerintem az is jó. Én is magamnak keresnem, biztosan kitöltik. Mondjuk én most nem kondiba járok. Biztos nem néznek majd őrültnek, kötelességük útba igazítani és segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!