Suliba milyen tömegnövelő kajákat tudok vinni? /L
Figyelt kérdés
2014. dec. 20. 21:20
1/12 anonim válasza:
Zsírszalonna,fehér kenyér közt,nutellával megkenve :D
Egyébként tényleg szendvicsek (csirke,TK kenyér,zöldség),gyümölcsök,kis dobozban rizs és húskockák...
2/12 anonim válasza:
Dobozos csirkerizs, zőcséggel. De érdemes vinni sékerben, darált zabpehely + protein keverékét, és be lehet keverni a helyszínen. Nem nagy cucc.
3/12 anonim válasza:
Dobozban csirkerizs, extra szénhidrátnak vihetsz puffasztott rizst vagy banánt, ha a lányok esznek ilyeneket egyáltalán :)
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Most éhes lettem. :D
#3: Mért ne ennénk? :D A rizs a kedvenc kajám, a banán meg a kedvenc gyümölcsöm. :D Puffasztott rizst igaz, már nagyon régen ettem, de kiskoromban azt is imádtam.
2014. dec. 20. 23:26
6/12 anonim válasza:
Én sem értettem miért írtad meg a kérdésben hogy lány vagy, gondoltam rákontrázok a válaszommal hátha kiderül :D
7/12 A kérdező kommentje:
Ja. :D Nem tudom, igazából a mennyiségre írtam, hogy a fiúknak ugye többet kell enniük. De nem is tudom, miért írtam, amikor csak kaja neveket kértem. Hülyülök.
2014. dec. 21. 01:11
8/12 anonim válasza:
Tejfölös túró,ruszli,kacsamáj,nyáron szárított hús..
9/12 anonim válasza:
Ja,csak mikor fing szagu lesz minden a zőldséged miatt,az elég gáz lesz.
Én sosem tudtam megoldani igazán a kajálást a suliban.
10/12 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe, hogy rizst nem vihetek... a fogszabim miatt. Vagy ha olyat eszek, akkor egészen addig, amíg haza nem érek, nem szólalhatok meg...
2014. dec. 22. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!