Mi a véleményetek az időszakos böjtölésről?
Kérdező, akkor nem úgy néz ki, hogy Neked bejönne, habár hallottam már emberekről, akik drasztikusan váltottak, eleinte szenvedtek, de bejött nekik. Én hedonista vagyok, egy napig nem csinálom azt, ami nem esik jól :D
Nos, a 2. válaszolóhoz hasonlóan, bár nem mindig, csak jobb napjaimon 20/4 IF + ketogént nyomok.
Nekem ez esik jól. Semmiféle szenvedés meg mennyiségi probléma nincs. Főleg, hogy szálkásítanom kell.
Félóra alatt 3000 kcal-t gond nélkül, még csak nem is biztos, hogy alaposan jóllakom, attól függ, mit eszem.
Na én vagyok az, aki alapvetően ilyen mellett sem fogy :D De valami halvány esély megnyílik rá s megfelelő étrend mellett, apait-anyait bevetve azért összejön.
Világéletemben jóllakottabban keltem reggel, mint ahogy lefeküdtem. Gyerekként reggeliztem tizenpár évig. Soha nem tudtam megszokni, szörnyű volt, végigéheztem tőle a délelőtt egy részét (tízóraiztam, persze)... Reggeli nélkül? Ebédig jóllakott voltam, mesés, kényelmes, energiám is több van így... Most már tudom, hogy láthatóan az inzulinszint miatt van ez. Ha egyáltalán nem macerálom, nagyon nehezen éhezek meg. Ha igen, akkor jobb, ha lenyomok 2-3000 kcal-t, különben éhezni fogok.
Teljesen logikus, hogy nekem a kis ablakos IF + keto való.
Különbözőek vagyunk, kinek mi passzol s működik, azt alkalmazza. Az időzítésre ugyanez vonatkozik. Én aztán nem tudnék este enni, nekem délután kell. De van, aki csak délelőtt eszik... S biztos van, akinek mindegy.
hát én kajám jelenleg kb... 77 kilóra és 168 centire...
1. 100g zab 10 tojásfehérje 2 kanál lenmag olaj
2. 150g csirke 60g rizs 250g brokkoli
3. 150g csirke 60g rizs 250g bab
edzés
4. 200g csirke 125g rizs 250g brokkoli + mogyoró
5. 8 rántotta 50g puffasztott rizs
6. 180g túró 50g puffasztott rizs 2 kanál lenmag olaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!