Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek az időszakos...

Mi a véleményetek az időszakos böjtölésről?

Figyelt kérdés
tapasztalatok? vélemények? aki nem tudná miröl van szó de érdekli: [link]

2015. okt. 20. 19:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
a kérdés alapvetően azért lett kiirva mert én rengeteget eszem, gyors az emésztésem, és nem tudom elképzelni hogy 3-4 óránál tovább ne egyek. lefekvés előtt igy is lemegy 180g túró, de reggel úgy érzem magam mint aki egy hetet gyalogolt volna a sivatagban étlen szomjan, és nem tudom elképzelni hogy 1. várjak még az evéssel 2. igy menjek el edzeni. - gyors az emésztésem, rengeteget eszem, még sem zsirosodok (!) és ezért érdeklődöm, hogy van-e egyáltalán értelme kiprobálni. jelenleg lean buling megy, tehát úgy tömegelek hogy minimális fölös jön fel, de erősödök és lassan, de növök is.
2015. okt. 20. 22:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akkor nem úgy néz ki, hogy Neked bejönne, habár hallottam már emberekről, akik drasztikusan váltottak, eleinte szenvedtek, de bejött nekik. Én hedonista vagyok, egy napig nem csinálom azt, ami nem esik jól :D

Nos, a 2. válaszolóhoz hasonlóan, bár nem mindig, csak jobb napjaimon 20/4 IF + ketogént nyomok.

Nekem ez esik jól. Semmiféle szenvedés meg mennyiségi probléma nincs. Főleg, hogy szálkásítanom kell.

Félóra alatt 3000 kcal-t gond nélkül, még csak nem is biztos, hogy alaposan jóllakom, attól függ, mit eszem.

Na én vagyok az, aki alapvetően ilyen mellett sem fogy :D De valami halvány esély megnyílik rá s megfelelő étrend mellett, apait-anyait bevetve azért összejön.

Világéletemben jóllakottabban keltem reggel, mint ahogy lefeküdtem. Gyerekként reggeliztem tizenpár évig. Soha nem tudtam megszokni, szörnyű volt, végigéheztem tőle a délelőtt egy részét (tízóraiztam, persze)... Reggeli nélkül? Ebédig jóllakott voltam, mesés, kényelmes, energiám is több van így... Most már tudom, hogy láthatóan az inzulinszint miatt van ez. Ha egyáltalán nem macerálom, nagyon nehezen éhezek meg. Ha igen, akkor jobb, ha lenyomok 2-3000 kcal-t, különben éhezni fogok.

Teljesen logikus, hogy nekem a kis ablakos IF + keto való.

Különbözőek vagyunk, kinek mi passzol s működik, azt alkalmazza. Az időzítésre ugyanez vonatkozik. Én aztán nem tudnék este enni, nekem délután kell. De van, aki csak délelőtt eszik... S biztos van, akinek mindegy.

2015. okt. 20. 23:21
 13/16 A kérdező kommentje:

hát én kajám jelenleg kb... 77 kilóra és 168 centire...

1. 100g zab 10 tojásfehérje 2 kanál lenmag olaj

2. 150g csirke 60g rizs 250g brokkoli

3. 150g csirke 60g rizs 250g bab

edzés

4. 200g csirke 125g rizs 250g brokkoli + mogyoró

5. 8 rántotta 50g puffasztott rizs

6. 180g túró 50g puffasztott rizs 2 kanál lenmag olaj

2015. okt. 20. 23:50
 14/16 A kérdező kommentje:
persze eszek étkezések mellé zöldséget, uborkát, salátát, paprikát, savanyuságokat, de abból inkább a rost meg a vitamin a lényeg, azért nem irtam
2015. okt. 20. 23:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az en velemenyem szerint, es nekem is ez valt be a gyakorlatban amikor ezzel kiserletezgettem: ugy kell idoszakosan bojtolni ahogy Bekakrokk is leirta. Vagyis idoszakos bojt, de csak reszleges, mivel csak a ch-ra vonatkozik. Nekem a gyakorlatban az vt a tapasztalat, hogy ha nem ment feherje 3 orankent akkor izmot is vesztettem. Nyilvan ez fugg attol is, hogy kinek mekkora izomtomege van. DE! A legtobb testepitonek is ez a gyakorlati tapasztalata, hogy feherjere szukseg van 3 orankent.
2015. okt. 21. 08:31
 16/16 anonim ***** válasza:
66%
Mikor én próbálkoztam vele, nekem pont nem túrbózta fel az amúgy is lassú anyagcserémet, hanem tovább lassított rajta az energia szintem rovására... Én hülyeségnek tartom.
2015. okt. 21. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!