Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek az időszakos...

Mi a véleményetek az időszakos böjtölésről?

Figyelt kérdés
tapasztalatok? vélemények? aki nem tudná miröl van szó de érdekli: [link]

2015. okt. 20. 19:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mi a lényeg röviden?
2015. okt. 20. 19:24
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Alapvetően működik, de hozzá kell szoktatni a szervezetet. Én pl. ketózom, 20/4-es feeding windowban, szóval nekem napi 20 óra a "böjtölés", utána edzek, egy óra pihenés, majd evés. Ez így működik, mert ehhez szokott hozzá a szervezetem, a zsírt használom fel energiaforrásként, végig a mélyben van az inzulinszintem is...

De azt garantálom, hogy ha hozzá vagy szokva a napi 6-7 étkezéshez, magas szénhidráthoz, és úgy döntesz, hogy most egy napig nem eszel, annak nagyon csúnya vége lesz.

2015. okt. 20. 19:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Működik.A sima diétától és éhgyomros kardiótól meg sem moccant a hát alján lévő utolsó zsírom.Mondjuk nem is vagyok már húsz éves,mert akkoriban kimaradt egy kajálás és leugrott két kiló.Szóval 35 fölött nyer ez értelmet szerintem amikor már lassabb az anyagcsere és a test már nem tolerálja annyira az inzulincsúcsokat.
2015. okt. 20. 20:00
 4/16 anonim ***** válasza:
32%

Alapvetően hülyeségnek tartom, nem változtat a tényen, hogy a lényeg a napi bevitt kalória mennyiség, viszont legalább megkínzod magadat feleslegesen a nap többi részében. Ha csak este eszel, még megbonyolítod azzal, hogy nagyon oda kell figyelned mit eszel, mert az esti inzulinlökettel durva esélyt adhatsz magadnak olyan új betegségekre, mint pl éjszakai evés szindróma, alvászavarok stb...

[link]

2015. okt. 20. 20:24
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Azert jo mert nagyon megkonnyiti a dietat. Nagyokat ehetsz de ugyanugy jollakott maradsz
2015. okt. 20. 20:31
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Éjszakai evés?Én 14/10ben kezdtem aztán ezt toltam ki 16/8ra.A 14ből 8at alszol.Az első és az utolsó étkezés is fehérje és zöldség,ezért nem értem mi ez az inzulin löket,meg éjszaki evés szindróma:)Főleg egy diéta vége felé 0-30-50-80g ch-val.Ugyanaz a kalória mennyiség és összetétel megy be,mint a 3 óránként evős diéta alatt,csak a böjt egy kicsit megdobja az anyagcserét.
2015. okt. 20. 20:45
 7/16 HarciCsiga ***** válasza:
100%
Diétaban nagyon jó, tömegeléshez meg nem éppen legalább is sok kaját letuszkolni rövid idő alatt nem éppen mindig kellemes.
2015. okt. 20. 21:03
 8/16 anonim ***** válasza:
48%

"ezért nem értem mi ez az inzulin löket"

tudtam, hogy jönni fog, egy ilyen az én étrendem tökéletes, úgyhogy hülyeségeket állítasz csóka...

csak tudod sokan nem fogják fel mi a lényeg, hogy mit, hogyan kell, és pl egy harcosok étrendjét is lehet úgy értelmezni, hogy eszik a hülyegyerek 6 tojást, meg egy szelet csokitortát... ami kalória mennyiséggel még lazán szálkásítasz, csak épp éjszakára a holdra küldöd vele az inzulinszintedet... de tudom a te étrended tökéletes, ezért aztán hülye mindenki, aki feltételezi, hogy nem mindenkié az...

2015. okt. 20. 21:14
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ez pont olyan hogy azok fogalmaznak meg kritikát, akik nem tudnak róla sokat. Ezért írnak ilyen inzulin meg nehéz megenni dolgokat.

Én konkrétan könyv szerint nem próbáltam, de évek óta nem eszek délelőtt. Ami egy laza 12-14 órának felel meg. Mégis a hátralévő szakaszban lement a fél hűtő.

Btw tömegelni is teljesen jó, állítólag hozni lehet vele amit bármi mással, csak zsírosodás nélkül

2015. okt. 20. 21:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt csak a szénhidráttal szoktam csinálni. Edzés utáni 4 órában eszem meg a napi mennyiség 90%-át.
2015. okt. 20. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!