Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen (lehetőleg nem feltölté...

Milyen (lehetőleg nem feltöltési időszakos) kreatint ajánlotok felső kategóriában (12-15k Ft max)?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, hogy októbertől kinyílik végre a pénzcsap és lesz lehetőségem ismét étrenddel és teljes beleadással edzenem. A kérdés adott, most kicsit elengedem magam. A "normál" monohidrát rám sosem hatott igazán, nem éreztem kitörő teljesítményt és érzékelhetően gyorsabb fejlődést egyik monohidráttól sem. Nem szívesen foglalkoznék a feltöltéssel, mert nem sok időm van és mivel sokat rohanok, volt már, hogy anno elfelejtettem 1-1 adagot időben bevenni, ezért jobban bíznék magamban egy olyan terméket használva, amely nem igényli a feltöltéses szakaszt. De, ha ilyen van csak nagyobb árkategóriákban, akkor nem vagyok annyira elfogult. Az összeg maximum 12-15.000 Forint lenne.

Szóval?

2015. szept. 15. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
én egy ezrest se adnék érte :D
2015. szept. 15. 23:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Pontosan!!!!

Nem is tudom ismerek e akkora csicskát aki kreatint használ.Te se leszel izmos soha,aki15 ezret rákölt ilyenre sose viszi semmire ebben a sportban.Holnap 5 ösöm lenne a lottón akkorse vennek.Mégisit vársz egy ilyen szartol??Milyen eredmenyt???Megdöbbentem h vki meg ilyen szuksegtelen dolgokra kolt

2015. szept. 16. 00:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Várom azok válaszát, akik tartalmilag is hozzá tudnának szólni a témához. Nem egy kreatinra költenék annyit, hanem egy kúrára, a gyengébbek kedvéért. Az ilyenek pedig kíméljenek, mint az előbbiek. Köszönöm.
2015. szept. 16. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:
kúrára???????de ha nem lennél segghülye értenéd amit írunk.miaz h kreatin kúra???semmit nem használ.nyomj egy tren-propi-masteron na az kúra!!
2015. szept. 16. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
segíteni próbáltam, hogy ne feleslegesen dobj ki az ajtón 15 ezer forintot. :D vegyél belőle csirkemellet ,ha fejlődést akarsz látni magadon. vagy pár színes pólót, amiben jobban érzed magad
2015. szept. 16. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:

és ott a pont!

de úgyse hiszi el,mert persze nekünk mindenképp érdekünk kicseszni vele..

2015. szept. 16. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!