Hogyan lehet otthon bicepsz edzést csinálni úgy, hogy az ember mindkét könyökét ki tudja támasztani mint amikor a kondigéppel edz az edzőteremben?
Figyelt kérdés
Tehát a scott padot mivel tudom otthon helyettesíteni?
Észrevettem mikor a levegőben bicepszezem bekapcsolódik más izom is és nem tudok úgy koncentrálni a bicepszemre!
Hamarabb kifáradok, és nem érzem, hogy annyira megdolgoztatta volna a bicepszemet!
2015. okt. 19. 01:28
1/11 anonim válasza:
Guggolj le,és a térdedet használd scoott padnak.
2/11 anonim válasza:
Csinálj 21ezést, akármilyen izmod dolgozik be plusszba, a bicepszed úgy be fog durranni, hogy befoscsizol.
4/11 anonim válasza:
Hagyjátok már ezt a qrva túledzést!-.-
Fas.omba már!:@
Annyira rá vagytok kattanva,hogy kb edzeni sem mertek.
5/11 anonim válasza:
Jogos, én sem értem ezt a folyamatos túledzésen kattogást... Oké egy kezdő aki azt se tudja mi az, lehet amiatt hagyja abba az edzést, szinte még mikor hozzá sem szokott, de aki már vitt bele rendszert az ha túledzi magát, max tart 1-2 pihenő napot aztán mehet minden a régi medrében..
6/11 A kérdező kommentje:
A térdes scott pad nem rosz,de kicsit megerőltető a térdnek!
És nem kényelmes!
Milyen módszer van még ami kitámassza a könyököt,hogy csak a bicepsz dolgozzon ?
Mi az a 21-ezés?
2015. okt. 19. 12:58
7/11 anonim válasza:
45 fokos padon,egykezes súlyzóval.Ez is olyan,mint a scott pad,csak nem tudod 2 kézzel egyszerre.
8/11 anonim válasza:
Jó amit írt az utolsó.Én is szoktam itthon csinálni.
De ha megtanulod a helyes technikát(kat)akkor a többi gyakorlat is nagyon hasznos tud lenni.
Pl.mint a koncentrált bicepsz.:
F40+
9/11 anonim válasza:
Lefekszel hasra az ágy végéhez, ahova már leraktad a súlyt. Leengeded a kezed, kitámasztod az ágy oldalához és megfogod a súlyzód. Ha elég magas az ágy, akkor kivitelezhető. Vagy ha a kanapé oldalán van ilyen puffos rész, akkor ott is lehetne.
10/11 anonim válasza:
Vágja tönkre a berendezést?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!