Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 15 éves fiú vagyok otthon...

15 éves fiú vagyok otthon szeretnék edzeni! Valami tipp?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne a hogy mit is jelent az a bicepsz és tricepsz nél hogy 3x10 (pl) ismétlés állva bicepsz és koncentrált amit csinálok egykezes súlyzóval.azt jelenti hogy mondjuk bal kézzel 10 aztán jobb és igy tovább mind a két kézzel 3 szor játsszam ezt el vagy más valami?és még az hogy ha állva bicepszezek akkor csavarjam a súlyzót vagy ne vagyis csak vizszintsen tartsam.és hogy ha a bicepszet 3 féle gyakorlattal terhelem(kalapács, állva bicepsz,koncentrált)akkor a tricepszet is 3 gyakorlattal terheljem vagy hogy meg hogy miből hányat valami ötletet kérek.tudom ugy hangzik mint hogyha hülye lennék mert nem tudom de bizto svalaki tud adni hasznos tippet köszi!!!!

2015. szept. 10. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:

1Kerdesre:

Igen a 3*10 az ismetlest jelent azat mind2 karra 10-10-10 ismetles

2.Igen a tricepszetis terhelheted 3 fele gyakorlattal

A sulyzot csavarhatod ha akarod.

2015. szept. 10. 17:06
 2/2 anonim ***** válasza:
15 évesen több eszed is lehetne, bocs.
2015. szept. 10. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!