Tai-chi. Hogyan és mivel kezdjem? Valami tipp?
El akarom kezdeni a tai-chi-t. Sok jót olvastam és hallottam már róla, youtube-on próbáltam videókat keresni, találtam is, de nem tudom hogy kezdőként mennyire érdemes azokba a formagyakorlatokba belekezdeni. Nagyon alap gyakorlatokat nem találtam :S. Vagy egyáltalán van-e ilyen valahol?
18 éves vagyok, még gimnazista, eléggé stresszesek így is a napjaim, és hosszúak. Ezzel együtt én is stresszes hajlamú vagyok.:S Ezért gondoltam hogy elkezdeném ezt és már nagyon régóta érdekelne, és tetszik is. Sajnos csak itthon tudnám megtanulni, mivel a környékemen sajnos nincs erre lehetőség, Pestre nem tudok hetente bejárni. Kérlek titeket, ha tudtok valamit erről, please help!
Köszi előre is.
Amit 1. írt azt megpróbálhatod.
De minthogy a Taichi egy komoly (talán a legkomolyabb) harcrendszer (harcművészet) azt nem lehet videókról elsajátítani.
Az edzések többsége mint általában Magyarországon a harcművészet (sőt mint a küzdősport) edzések is csak mímelik az eredetit. Taichiban viszont ez már elég arra hogy egy egészséges, nyugodt, ízületkímélő és stresszlevezető mozgásformát űzzünk. Komoly helyen pedig megtöltik a formát tartalommal, erőssé és veszélyessé válhatsz, kiváló önvédelmi (vagy katonai közelharci) technikákat tartalmaz a Taichi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!