Kutatni szeretnék a házamban, - avagy környékén paranormális jelenségek után. Hol kezdjem? Tippek, ötletek?
Éber álom - csak ezt javaslom neked!
Mozogj álmodban!
1. válaszoló : ahelyett, h trollkodsz menj te aludni ha nincs jobb dolgod mint ide írni !!
2. válaszoló : süt belőled az értelem mint szarból a szag!!! köszönöm h te is idetrollkodtad magad!
3. válaszoló : próbáltam az éber alvást de nem hogy valami okkult tapasztalatom lett volna, csak olyan volt mintha be lennék tépve szal esélytelen :S
Milyen jelenségek érdekelnek? Annyi fajtája van, mint a nyű.
Üdv!
Leftlegged Player :)
nos én nyugodt vagyok de sok itt a trollkodó..
az alapjárat hülyeség, h idézzek mert a gonoszt nem akarom behívni a házamba .. fekete dolgok után kutatni nem érdemes, hiába az érdekessége lehet hárítani nem tudnám az ilyen dolgokat :S egyszerűen keresek valami veszélytelent és érdekeset :) meditálni próbáltam sajnos valahogy sosem segít és míg egy meditálás adna egy lökést vagy valamit amin el tudnák indulni az több tized év . Az elme nem tárulkozik meg könnyen :)
...a pénztárcám elküldöm azt kutathatod nyilván fekete lyuk van benne, amugy meg semmi paranormálisat nem fogsz talállni legfeljebb te fogsz parázni, felesleges időpocsékolás, esetleg van rá kb egy a százmilliószoros esélyed hogy beesik egy gömbvillám.. na azt se piszkáld mert gyomorégést okozhat szó szerint.......
..különben meg ha hülyeségeket kérdezel akkor ne csodálkozz hogy basztatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!