Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kutatni szeretnék a házamban,...

Kutatni szeretnék a házamban, - avagy környékén paranormális jelenségek után. Hol kezdjem? Tippek, ötletek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 17:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%
Menj aludni.
2012. jan. 9. 18:09
 2/15 anonim ***** válasza:

Éber álom - csak ezt javaslom neked!

Mozogj álmodban!

2012. jan. 9. 21:56
 3/15 A kérdező kommentje:

1. válaszoló : ahelyett, h trollkodsz menj te aludni ha nincs jobb dolgod mint ide írni !!

2. válaszoló : süt belőled az értelem mint szarból a szag!!! köszönöm h te is idetrollkodtad magad!

3. válaszoló : próbáltam az éber alvást de nem hogy valami okkult tapasztalatom lett volna, csak olyan volt mintha be lennék tépve szal esélytelen :S

2012. jan. 11. 20:46
 4/15 Antimod ***** válasza:

Milyen jelenségek érdekelnek? Annyi fajtája van, mint a nyű.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 12. 09:46
 5/15 anonim ***** válasza:
Idézz szellemet, vagy valamit, és máris lesznek paranormális jelenségek, és kutatni se kell.
2012. jan. 13. 15:10
 6/15 anonim ***** válasza:
nos én azt javaslom hogy elöször is nyugodj meg és ne ocsmárold mások válaszait akármennyire is hülyén hangzanak, az önkontroll még segitségedre lehet. Ha ez megvan elöször probálkozz mondjuk egy igézettel pl kérlek téged odon erő segits hogy meglássam azt mi régota létező.ezután egy kicsit meditálj majd halgass a szivedre és menj oda amely irányba jonak látod és az irányt nem csak fizikailag értelmezheted. o és azt is fontos tudnod hogy ,,fehér vagy fekete" tárgyat vagy jelenséget keresel.
2012. jan. 14. 18:10
 7/15 A kérdező kommentje:

nos én nyugodt vagyok de sok itt a trollkodó..

az alapjárat hülyeség, h idézzek mert a gonoszt nem akarom behívni a házamba .. fekete dolgok után kutatni nem érdemes, hiába az érdekessége lehet hárítani nem tudnám az ilyen dolgokat :S egyszerűen keresek valami veszélytelent és érdekeset :) meditálni próbáltam sajnos valahogy sosem segít és míg egy meditálás adna egy lökést vagy valamit amin el tudnák indulni az több tized év . Az elme nem tárulkozik meg könnyen :)

2012. jan. 15. 06:15
 8/15 anonim ***** válasza:

...a pénztárcám elküldöm azt kutathatod nyilván fekete lyuk van benne, amugy meg semmi paranormálisat nem fogsz talállni legfeljebb te fogsz parázni, felesleges időpocsékolás, esetleg van rá kb egy a százmilliószoros esélyed hogy beesik egy gömbvillám.. na azt se piszkáld mert gyomorégést okozhat szó szerint.......

..különben meg ha hülyeségeket kérdezel akkor ne csodálkozz hogy basztatnak

2012. jan. 27. 20:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy te hülye vagy, a kérdés pedig nem hülyeség csak mások a nézeteink :) Attól, hogy valaki hisz az okkult dolgokban az hülye? Hát már bocs de a te elméd van s*gglyuknyira beszűkülve ;) Ja és igen a pénztárcád küldheted biztos olyan sok fölös pénzed van ha már felajánlottad :)
2012. jan. 28. 14:13
 10/15 anonim ***** válasza:
..majd számolj be az eredményekröl , hátha kitágul a seglyukeszem, kivácsian várom
2012. jan. 29. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!