A hídat és a kézenállásban végzet fekvőtámasz sorozatát addig ne kezdjem el míg el nem érem a 6. lépést, (a fekvőtámasz szűk kéztartással) és a Hídat pedig akkor ha elértem a 6. lépést a guggolásban és a lábemelésben?
Talán sietsz valahova?:)
A fegyencedzés nem való türelmetlen embereknek.
Úgy haladj sorrendben, ahogy az le van írva a könyvben!
(Pont):)
persze,hogy megkérdőjelezhető,mivel úgy van megírva,hogy a kómából ébredők is elkezdhessék és be vonzzon totál inaktívokat is.
ez meg nem vonatkozik az életerős,egészséges sportoló emberekre.
a rendszer lényege is az,hogy kísérletezz és szabd magadra.
szóval egyből kezdhetsz mind a 6al.
*Glissade*
Mivel nem gépek vagyunk, hanem emberek, így értelemszerűen a fegyencet is testre szabottan kell csinálni. Ez teljesen magától értetődő. Pl. híd:
1. lépés: ez zseniális gyakorlat, de feljebb tolom a csípőmet, nem csak az egyenesig ahogyan a képen van. Minél jobban feszíteni kell a hátat.
2. lépés: hát ezt is csináltam egy kicsit, de nem igazán kötött le.
3. lépés: kényelmetlen volt, kihagytam.
4. lépés: ok
5. lépés: kihagytam
6. lépés: itt tartok most, a fegyenc 4. hónapjában vagyok.
Én teljesen az elejétől kezdtem:)
Pedig az első feladatokat rohadtúl untam, de egyszer megcsináltam őket.
A falnál fekvő támasz volt a kedvencem! Nem bírtam úgy csinálni, hogy lefárasszon:D
Szerintem érdemes az elejétől kezdeni, ha túl könnyű, úgyis túl jutsz rajta 1 nap alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!