Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 15 éves vagyok 167 cm és 46...

15 éves vagyok 167 cm és 46 kg . híztam 3 kilót szeptember óta, tánc suliba járok naponta 4-5 órát táncolok, anyum mondta hogy a combomra híztam, és a fenekemre, de mondtam hogy nem híztam hanem erősödött a combom, szerintetek nekem van igazam?

Figyelt kérdés
2015. okt. 17. 22:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
biztosan erősödött is, de a testépítők szoktak felszedni havi ~1kg izmot, szóval gondolom egy kis zsírt is sikerült felszedni
2015. okt. 17. 22:47
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
tekintve, hogy kórosan sovány vagy, bőven rád fért
2015. okt. 17. 23:05
 3/17 anonim ***** válasza:
Dehogynem híztál felrántottál 3 kilót te írtad. Szerinted az hova ment.? agyba.? nem valószínű ment az fenékre meg lábra is. Anyukádnak abban van igaza hogy híztál combra meg fenékre. Neked meg abban van igazad hogy erősödtél. Mindenkinek igaza van.
2015. okt. 17. 23:13
 4/17 anonim ***** válasza:
Szedj tömegnövelőt, viccen kívül. Már ha srác vagy akkor bőven rád férne.
2015. okt. 18. 00:25
 5/17 anonim ***** válasza:

Meg ne próbálj tömegnövelőt szedni, viccen kívül. Tele van cukorral. Oké, hogy jön tőle rád a zsír, de hadd ne soroljam, milyen egészségügyi kockázatai vannak a cukorzabálásnak. Ha nem akarsz 60 évesen megdögleni valami szarban, nem eszel egyáltalán finomított cukrot 15 évesen sem.

Helyette egészséges étrendet kéne követned, mert valószínűleg botrányos a mostani. De ez nem a te hibád, hanem anyukádé. Ő etet, teljes mértékben rajta múlik a testalkatod.

2015. okt. 18. 08:46
 6/17 Sowilo ***** válasza:
Előzőnek igaza van. Ha gondolod, írd le miket szoktatok kajálni, és írunk tanácsot.
2015. okt. 18. 08:47
 7/17 anonim ***** válasza:

Ezt így neked mégis, hogy mondjuk meg?

Lehet kissé híztál, vagy erősödtél, esetleg mind2. Max egy előtte és egy utána képpel lehetne megmondani.

Ha viszont úgy vesszük a hízást, mint szélesedést, nagyobbodást (tehát nem szó szerinti értelemben) akkor végül is híztál :P

2015. okt. 18. 10:46
 8/17 anonim ***** válasza:

08:46

Te is nagy hozzáértő lehetsz, rendes étrend mellett rohadt hasznos a tömegnövelő. Arnold is él, pedig ő annak idéjén tömegnövelő meg steroidhegyeken élt.

Amúgy én csak azt mondtam hogy egy próbát megérni, 50-55kilóra felmegy pár hónap alatt bőven megéri. Meg napi egyszer kell inn... nem 20x...

2015. okt. 18. 10:50
 9/17 - palilaci - ***** válasza:

Tomegnovelo a nevevel ellentetben nem tomegnovelesre, hanem a glikogen visszatoltesere es a katabolizmus lassaitasara van kitalalva.

Tehat nem ezektol kell varni a tomeget, hanem a kaloriaplusszos etrendtol

Kerdezo

A magassagodhoz nagyon keves a testtomeged! Probalj rendszeresen enni, tobbet, minosegibbet legalabb napi 3-4x. En nem azert akadnek ki amit anyud mondott, hanem a jelenlegi tested miatt. Ez meg egy nehezen hizonak is bszott pici suly 167 centihez.

Az a 3 kg meg lehet viz, kaja, emesztett kaja es minimalis izmosodas. A kerdes meg abszurd tenyleg csak keppel lehetne normalis velemenyt alkotni. De ki a tokom fog kislanyoktol kepet csorni. Szoval no para, egyel rendesen es tancolj

2015. okt. 18. 11:36
 10/17 anonim ***** válasza:
8.46 te miért/hogy szabadultál be a testépítés kategóriába?:DD
2015. okt. 18. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!