15 éves vagyok 167 cm és 46 kg . híztam 3 kilót szeptember óta, tánc suliba járok naponta 4-5 órát táncolok, anyum mondta hogy a combomra híztam, és a fenekemre, de mondtam hogy nem híztam hanem erősödött a combom, szerintetek nekem van igazam?
Meg ne próbálj tömegnövelőt szedni, viccen kívül. Tele van cukorral. Oké, hogy jön tőle rád a zsír, de hadd ne soroljam, milyen egészségügyi kockázatai vannak a cukorzabálásnak. Ha nem akarsz 60 évesen megdögleni valami szarban, nem eszel egyáltalán finomított cukrot 15 évesen sem.
Helyette egészséges étrendet kéne követned, mert valószínűleg botrányos a mostani. De ez nem a te hibád, hanem anyukádé. Ő etet, teljes mértékben rajta múlik a testalkatod.
Ezt így neked mégis, hogy mondjuk meg?
Lehet kissé híztál, vagy erősödtél, esetleg mind2. Max egy előtte és egy utána képpel lehetne megmondani.
Ha viszont úgy vesszük a hízást, mint szélesedést, nagyobbodást (tehát nem szó szerinti értelemben) akkor végül is híztál :P
08:46
Te is nagy hozzáértő lehetsz, rendes étrend mellett rohadt hasznos a tömegnövelő. Arnold is él, pedig ő annak idéjén tömegnövelő meg steroidhegyeken élt.
Amúgy én csak azt mondtam hogy egy próbát megérni, 50-55kilóra felmegy pár hónap alatt bőven megéri. Meg napi egyszer kell inn... nem 20x...
Tomegnovelo a nevevel ellentetben nem tomegnovelesre, hanem a glikogen visszatoltesere es a katabolizmus lassaitasara van kitalalva.
Tehat nem ezektol kell varni a tomeget, hanem a kaloriaplusszos etrendtol
Kerdezo
A magassagodhoz nagyon keves a testtomeged! Probalj rendszeresen enni, tobbet, minosegibbet legalabb napi 3-4x. En nem azert akadnek ki amit anyud mondott, hanem a jelenlegi tested miatt. Ez meg egy nehezen hizonak is bszott pici suly 167 centihez.
Az a 3 kg meg lehet viz, kaja, emesztett kaja es minimalis izmosodas. A kerdes meg abszurd tenyleg csak keppel lehetne normalis velemenyt alkotni. De ki a tokom fog kislanyoktol kepet csorni. Szoval no para, egyel rendesen es tancolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!