Szeptember óta járok konditerembe és 1400 kalóriát próbálom tartani naponta, viszont nem fogytam. Mit csináljak másképp vagy hova forduljak segítségért?
Sőt vagy 2-3 kilóval több lettem. Változást nem nagyon észlelek, talán könnyebben tudok mozogni és kényelmesebben beleférek a ruháimba.
konditerem egy héten minimum 2x-3x de van hogy mindennap. (futni szoktam, taposógép, súlyzózás, felülés, elliptikus gép). Egy alkalommal olyan 1,5.-2 órát szoktam aktívan eltölteni. Biotech-es cuccot is szedek egy fél órával edzés előtt egy hónapja.
173 cm vagyok és 83 kg. 65 lenne a cél.
Tudom valami konkrét edzésterv jó lenne, de még nem tudom mi alapján állítsam össze.
Azt tudod, hogy 1400 kcal egy nagyobb gyereknek az adagja. Te ezzel lelassítottad az anyagcseréd, és mindent bepakol tartalékba, zsírba a szervezeted.
Kezdj el normálisan enni, CH-t reggel, sok fehérjét, és meg lesz az eredménye edzés mellett.
Naponta 5* kellene enni. Szerintem ott a gond, de csak tippelem.
-te azért nem fogysz mert lényegesen többet eszel meg mint 1400,
-ugyanis ,ha 1400 mellett még kondiznál is ,akkor kb heti 1 kilót fogynál,
Ezek a kardio gépeken való lötyögések nem sokat érnek általában (persze nem tudom milyen intenzitással csinálod) és az össze-vissza pár kilós súlyokkal való bohóckodás szintúgy nem fogyasztott még le semmit. A kalóriákat is nagyon könnyű félrekalkulálni, pl hallottam már olyat, hogy valaki a gyümölcsöket nem számolja bele, mert az nem hízlal(!?).
Itt vannak jó kis súlyzós edzéstervek, válassz ki egy hozzád illőt és hajrá: [link]
Kedves második hozzászóló, a kalóriákat minden nap számolom kalóriabázison és tartom. Max 1500ig.
Inkább áttérek a centiméterben való mérésre. Most, hogy így mondtátok tényleg eredményesebb volt, mikor rendesen ettem a 2000 kalóriás étrendet és mellette jártam és nem elhanyagolandó jobban is éreztem magam,mostanában mindig álmos vagyok...
Tudom, hogy nem valami eredményes a gépeken lötyögés... próbálom intenzíven. Stepperen 9-10esen min. fél óráig. Futás most 8 km/h-val megy még csak max 15 percig folyamatosan, de remélem lesz jobb is. Elliptikus gépet nem tartom valami eredményesnek azt levezetésnek szoktam, ha már a futás nem megy. Kézi súlyzózás 5 kilóval megy csak... Tárogatógép, lábemelő gépek viszont 40-45-tel több ismétlésszámmal.
Ezt az oldalt tanulmányozom! Köszönöm a válaszokat! csak elszomorodtam, hogy lehet hiába csináltam az egészet... nem is ér semmit...vagy azt sem tudom mit kellene csinálnom, hogy jó legyen... de nem hagyom abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!