Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Visszatérjek a teljes testes...

Visszatérjek a teljes testes edzéshez?

Figyelt kérdés
Haverommal elkezdtünk kondiba járni, teljes testes edzéssel kezdtünk. Aztán mondta, hogy ő nem akar a teljes testessel időt pazarolni, ezért csináljuk egyből osztottal, mondtam oké, mert kb. az összes haverom ugyanígy csinálta. Mivel eltört az ujja, most egyedül járok. Most úgyis új edzésterv kell (mert az osztálytársam 4 naposat csinált), azon gondolkozom, hogy a 3 napos osztottat inkább lecserélném kétnaposra, netalántán teljes testesre, mi a véleményetek?
2015. okt. 16. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:

Mehet.

Tudom ajánlani jason blaha 5x5 ösét. googlizz rá, nem merem linkelni mert valamelyik agyatlan mod kitalálja hogy reklámozom. (volt már rá példa)

2015. okt. 16. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
2 napos kemény teljes testes mehet, ha már edzel egy ideje. Nagy súly 4x8, 5x5, 5x6 ismétlések és pörkölj oda.
2015. okt. 16. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
mivel most kezdted ezért sargakapszula.hu t n van egy e book azt olvasd el teljes test kell neked az agy izom kapcsolat miatt
2015. okt. 16. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
3 hónap átmozgatás megvolt amúgy?
2015. okt. 16. 20:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem, első alkalommal ott segítettek és a teljes testes átmozgató edzést ajánlották, utána egyből az osztottat csináltuk, még csak 3 hetet jártam.
2015. okt. 16. 21:53
 6/8 anonim ***** válasza:
teljes test akkor
2015. okt. 16. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Menjen átmozgatás, olvasd el a könyvet.
2015. okt. 16. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Aztán mondta, hogy ő nem akar a teljes testessel időt pazarolni, ezért csináljuk egyből osztottal"

:DD

na jó

azért lökik ezt a három hónapos dumát, mert így a leggyorsabb egyrészt a gyakorlatok HELYES betanulása, másrészt a regeneráció arányos fejlődés

most mi a szarért jó, hogy lemész mell bicepszezni és két hétig olyan izomláz van benne, hogy fingani nem tudsz?

az osztott annak való, akiknek már annyi edzésrutinjuk van, hogy a teljes testeset már nem tudják végig csinálni teljes intenzitással, mert egyszerűen lehetetlen

összeesel a felénél

na az elkezdtünk haverommal kondiba járni még bőven nem ez a kategória

de persze lehet azt csinálni mint nekem sok ismerősöm, hogy 4 havonta jár egy hónapot kondiba szigorúan osztottal(!) mert ő már nem kezdő, és kezdőnek lenni ugye ciki, aztán meg rinyál, hogy 3 éve kondizik oszt hol az eredmény?! :/

2015. okt. 17. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!