Otthoni edzéshez ezek megfelelő dolgok?
Reggel és edzés után ez a tömegnövelő [link]
+ edzés után ez a fehérjepor [link]
+ hogy ezekből mennyit igyak?
Döntsd el hogy edzés után tömegnövelőt vagy fehérjeport fogyasztasz-e. A kettő felesleges. Ha a fehérje mellett voksolsz, mellé érdemes gyors felszívódású szénhidrátot, pl Vitargo-t fogyasztani.
Ha tömegnövelőt, akkor felesleges a fehérjepor.
Arra figyelj hogy tulságosan ne hagyatkozz ezekre. Egy kiegyensúlyozott étrendet, megfelelő szilárd tápanyagmennyiség bevitellel SEMMILYEN por vagy csodaszer nem pótol.
Mennyiség: Doboz oldalán feltüntetett, általában 1 vagy 3/4 adagolókanál szokott lenni. De nézd meg a doboz oldalát.
Kb. 1 hónapja edzek itthon porok nélkül , most gondoltam hogy kipróbálom.
Amúgy a tömegnövelő mellé nem kell semmi? Mert sokan írják a szőlőcukrot is
Edzés után amire szükséged van:
1. gyors felszívódás fehérje
2. gyors felszívódású szénhidrát
Egy tömegnövelőnek ezeket illik tartalmaznia. Bár a linked alapján én ettől egy minőségibbet választanék, amiben több a fehérje. mondjuk minimum 30g/adag. a tiédben 18g van.
Viszont ha közvetlen edzés után turmixot fogyasztasz, attól függetlenül edzést követő 1 órán belül meg kell lennie a következő szilárd étkezésnek is.
Kicsit olvass utána a témának. Kezdésnek:
De ne csak a kiegeket keresd az oldalon, hanem a cikkeket is.
Ha valaki tud összerakni , hasonló cuccokat kb ilyen árba
akkor nyugodtan ajánljon
Szerintem ha eddig még nem fogyasztottál hasonlót, akkor kezdésnek egy Jumbo Professionalt választanék. Edzés utáni fogyasztásra.
A többit helyes étrendből kell megoldani, nem kiegészítőkből.
Multivitamint: minden nap! Az első napi szilárd étkezés után.
Általában délelőtt suliba 4-5 szenyó kb. 8-10 órakor megeszem. 2-3 óra felé ebéd rizsa ilyesmi.
Este vacsora ,tojás ,sonka meg hasonlók.
Ez rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!