Gáz, ha kondiban edzéshez nem fogom össze a hajam?
Figyelt kérdés
Nem olyan hosszú a hajam, ilyesmi, mint a lentebb linkelt képen, de nem ér hátra rendesen és nagyon zavar ha folyton kijönnek a tincsek :')) de nem tudom jobban zavar-e ha egyáltalán nincs összefogva.
2015. szept. 29. 21:36
1/7 anonim válasza:
Komoly kérdés.....Téged zavar? ha igen fogd össze, ha nem akkor nem gáz. Másik azért fogják össze mert, idegesíti őket, hogy belecsap az arcukba, az izzadt arcukra rátapad...ennyi.
2/7 anonim válasza:
Teremben senkit sem erdekel. Mindenki magat nezegeti.
3/7 anonim válasza:
max akkor lesz gáz, ha becsülettel edzel, és az izzadtságtól csapzottan áll össze vissza... de van olyan csaj, akinek az is jól áll... meg persze mindig szivárványillatúak.
4/7 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ezt az összefogom-nemfogom dolgot előbb itthon próbálom ki :D
egyébként tény, hogy ha rendesen edzek izzadok mint a ló, de én pl kifejezetten "szivárványillatú" vagyok egyszerűen nem büdösödök, van ilyen.
2015. szept. 29. 22:43
6/7 A kérdező kommentje:
Az mit szamit?
2015. szept. 30. 13:07
7/7 anonim válasza:
Nem gáz. Mikor nekem is ilyen hajam volt n sem fogtam össze. Most a nővéremnek ilyen a haja, és ő mindig összeköti, de nem muszáj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!