Lehet hogy van valamien született tehetségem az edzéshez? Többi lent.
Figyelt kérdés
Már kb 8éves koromban nagyban érdekelt a tornázás, sokszor amit a suliba torna előtt bemelegitéseket csináltunk, haza értem és szinte nap mint nap megcsináltam a tv előtt, aszthittem az számit vagy izmosabb leszek tőle :D, aztán ahogy nőltem kb 10 éves koromba elkezdtem hasazni, meg fekvőzni, úgy képzeljétek el hogy 10 felülés 10 fekvő volt a napi torna és ment feljebb lassan :D, meglepően gyorsan izmosodtam (szálkásodtam). Aztán suliban ilyen felméréseken mindig meglepődtek hogy mien jól teljesitek sokszor iskola rekordokat döntöttem. Aztán egyszer a torna tanár is felfigyelt rám kb 14 évesen furcsa volt neki és mondta hogy megpróbálja megcsinálni amit én (1perc alatt 59 felülés) nemsikerült neki. aztán elhanyagoltam magam nemvolt időm az edzésre mert elkezdtem küzdősportokat kipróbálni 2év thai box, aztán 1 év mma, ezekben is megálltam a helyem javasolta az edző a meccselést, ez mellett futni jártam. És konkrétan kondim volt de fizikailag nem foglalkoztam már annyira a testemmel, és iskolába csak úgy ezután a sok kiesés után így 16évesen középsuliban volt ilyen felmérés első év elején a kondi terembe, és sosem tolózkodtam mégis szabályosan megcsináltam 48 ismétlést. az új tanárok is ledöbbentek lepipáltam eggy rendszeresen edző (testépitő) 4.est ő volt a rekord tartó 39ismétléssel. Aztán megint edzegettem , fekvőbe is megcsináltam 110 ismétlést ez újabb iskola rekord volt. (és az iskolámba olyan gyerekek jártak ahol a nagyrésze street workoutos és sok testépítő járt oda) szal így a szabad testsúlyos gyakorlatok nagyon mentek. aztán elkezdtem súlyokkal is nagyon hamar 60 kilósan, 90kg-ot nyomtam fekve 11x semmi nélkül sosem proteinoztam vagy valami ettem mindent 66kg-ra fel edzettem magam zsír nemvolt rajtam csak nagyon minimális, aztán nehezen ment már elkezdtem étrendezni 2hónapig ittmár elég szép nagyobb telt izmaim voltak még annyi hogy a mell izmom is nagyon hamar fejlődött és az nagy még most is és a hátam is. szóval a genetikám is megvan hozzá. aztán nemvolt étrendre sokáig pénzem és hamar abba hagytam, elment a kedvem.Most 17éves vagyok és már nem edzem, Azt tervezem ha jövőre befejezem az iskolát elkezdem komolyabban az edzést, étrendel kiegészitőkkel . várom a válaszotokat hogy mit tegyek érdemes e nekem ezzel foglalkozni vagy ez normális ami velem történt.2015. szept. 6. 15:39
1/7 anonim válasza:
1 sort se olvastam végig, de biztos, hogy te vagy a következő Arnold.
2/7 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy irritáló volt ezt a kb 400 szavas önfényezést olvasni.
3/7 anonim válasza:
Ha olyan jó vagy edzésben, mint történet kitalálásban, már nyert ügyed van.
4/7 anonim válasza:
Egy előtte-utána kép 100-szor többet ért volna.
5/7 anonim válasza:
Az edzéshez nem tehetség kell, hanem akarat és lehetőség. Alapvetően egy raklap hülyeséget összehordtál és igazából a célod sem derült ki. Sose proteineztél, de 2 hónapig még étrended is volt? Kicsit olvass már utána az alapdolgoknak, mert nem vagy képben.
Ettől függetlenül lehetsz tehetséges valamilyen sportban, de számomra egyelőre ez nem derült ki.
6/7 HarciCsiga válasza:
A testepites nem arrol szol ki milyen eros vagy mekora izomtomeged van ami nem lehet olyan hatalmas 66 kiloval hanem az aranyokrol, oke tobbet tolodzkottal mint az a 4edikes srac par ismetlessel de szerintem egy 10-20 kilo tuti van kozotettek ami plusz sulyt jelent neki
7/7 anonim válasza:
Szerintem kezdd azzal a karriered, hogy leírod 200x, hogy:
"Ígérem meg fogok tanulni helyesen írni magyarul!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!