Van tehetségem az atlétikához?
Figyelt kérdés
2 éve atletizálok, 14 éves lány vagyok. Sokan mondják, hogy van benne jövő, de én ezt nem érzem... (165 cm 44kg)
Szerintetek van bennem remény? Eredményeim: 300m 43,21mp
kislabda:51m
távolugrás:4,80m
800m: 2p 28mp
100m: 13,2mp
2014. dec. 9. 00:21
1/5 anonim válasza:
Az a gond ,hogy ez mind átlagos vagy max 1 picit jobb eredmény:S
2/5 nittro válasza:
Véleményem szerint a tehetség általában túl van értékelve. Sokkal inkább meghatározó, hogy mennyire élvezed és szereted a sportot. Én semmiképp nem hagynám abba, a leírt eredmények alapján később még bármi lehet, főleg, hogy több szakágból valók. Ez alapján senki nem tudja megmondani, hogy milyen eredményes leszel, mondjuk mint 3000m akadályfutó négy év múlva. Rajtad múlik leginkább :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó eredmények. Átlagos - attól függ kihez átlagos. A fél életüket végig sportoló (futás, atlétika) lányok közt nyílván csak átlag feletti valamivel. De ezek szerintem két év alatt egy 14 éves LÁNYtól remek eredmények. Ez még fiúként is tök jó lenne.
4/5 anonim válasza:
Szerintem jó ne hagyd abba ha gondolod rám írhatsz facen csak küldj privátban üzit ;) 14L
5/5 anonim válasza:
Országos bajnokságon ilyen eredményekkel esélyed sincs.De dogozz szorgalmasan tovább mert ha nagyobb leszel már csak a munka fog számítani nem az akceleráltság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!