Akkor most van tehetségem a kézihez?
Figyelt kérdés
3 éve jártam kézi edzésre. Valamilyen oknál fogva mindig kapuba állítottak be.Aztán szólt az edző hogy menjek el egy meccsre.De tök érdekes volt.Mert ha megmondták,hogy egy gyengébb csapat ellen játszunk akkor az ÖSSZESET kivédtem.Viszont mikor az erősebbek ellen játszottunk akkor majdnem mindet beengedtem:D
de az edző nem akart lecserélni,mert azt mondta hogy érzem a labdát.3 edzés után mentem erre a versenyre.Imádok kapus lenni.De már nem edzek.Szerintetek foglalkozzak vele?
2012. júl. 31. 22:40
1/5 A kérdező kommentje:
meccset akartam írni nem versenyt. Most gimibe tesin is mindig én vagyok kapus,csak folyton feszengek.Ha megnyugszom akkor tényleg nagyon jól védek. 16\l
2012. júl. 31. 22:43
2/5 A kérdező kommentje:
ha tehetségtelen lennék akkor minek mondta volna az edző hogy menjek?Meg akkor mért nem cserélt le?
2012. júl. 31. 22:47
3/5 anonim válasza:
ha jó vagy benne és szereted csinálni akkor természetesen foglalkoz vele, melyik városban élsz?
4/5 A kérdező kommentje:
Veszprém
a kézilabda városában :)
2012. aug. 2. 15:23
5/5 anonim válasza:
akkor meg természetes, hogy kézizned kell..:) sok szerencsét ha elkezdet..(én is kézizek csak én játékos vagyok és nem kapus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!