Lehet tehetségem a tánchoz? A táncosoknál ez hogy van?
Figyelt kérdés
Anyai ágon szinte minden női rokonom táncos volt.Én is imádok táncolni és kicsi koromba 4 évig társastáncoltam is,de kijöttem a gyakorlatból.Kicsi koromba család előtt adtam elő táncokat stb..:) Koreográfiákat egyáltalán nem tudok kitalálni,hanem csak ösztönből táncolok. Szeretnék elmenni egy hiphop tánccsoportba de félek ügyetlen leszek. Rokonaim szerint jól mozgok főleg mióta újra művész tornázok úgyérzem elkaptam a ritmust :D Ha valaki táncol akkor Ő egyből (tánc közbe) találja ki a koreográfiát vagy megtervezi?2012. máj. 19. 18:27
1/2 A kérdező kommentje:
*művészi torna
2012. máj. 19. 18:28
2/2 anonim válasza:
Szerintem ha osztonosen csak ugy rakezdessz tancolni es erzed a ritmust,lehet hogy lehet beloled valaki
A leszebb tanc a sporttanc szerintem azt erdemes kiprobalnod,attol fugg hany eves vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!