Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek van hozzá tehetségem?

Szerintetek van hozzá tehetségem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mit gondoltok a versekről? 16 vagyok!

A sötétségben elveszve, világosságot keresve. Egy álom világban járva, nem találom helyem -e szürke világban. Félig holtan, törött szívvel állok a szakadék mélyében. S könyörgök Istennek segítsen rajtam, küldjön egy kezet mi kihúz s megmutatja fénybe vezető utam!

Vártam rád a padon ülve, vártam rád az esti fényben. Titokban vágyom rád minden percben. S remélem észre veszed mit irántad érzek, több mint szerelem, én megőrülök érted!

Fura érzés mit irántad érzek. Annyi mindent mondanék neked, de mikor ott állok melletted megszólalni sem merek. Mikor rám nézel a lábam is beremeg. A te neved hallatán a szivem hevesen verni kezd s ha egyszer megfognád kezem elmondanám neked hogy mit is jelentesz nékem.

#tehetsegem?
2012. ápr. 17. 11:59
 1/4 rajcziz ***** válasza:

Egy 16 évestől azért többet várnék.

A rímek gyakran erőltettek, ettől a vers magyartalanná válik.

2012. ápr. 17. 12:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, 16 évestől én is többet várnék, ez nagyon kevés...
2012. ápr. 17. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Sok a szóismétlés, erőltetettek a rímek.

Bár az is igaz, hogy sok 16 éves még ilyet sem tudna írni.

2012. ápr. 17. 12:27
 4/4 anonim válasza:

Többet vártam volna én is. Mégis azt mondom, ne add fel!

Írd meg a saját verseidet, attól függetlenül, hogy mások tehetségesnek ítélnek vagy sem, viszont mindig kellő önbírálattal fordulj magad felé. Ha neked elég, hogy magadnak írsz, magad miatt, ki tudja mit érhetsz el? Kedved leled a versírásban? Ha ép önkritikával szemléled a verseidet, folytasd! Akkor is ha nem lennél tehetséges. Csak Te tudod mennyit számít neked a tehetség! (Egyébként, mi is az?)

Mi a te célod a versírással? Tisztázd magadban ezt a kérdést. Hogy másoknak tetszenek a műveid? Hogy el tudod adni azokat? Örömet szerzel másoknak, vagy valamivel többet adsz nekik ezek által? Vagy saját magad szórakoztatására, fejlődésére fordítod?)

2012. ápr. 17. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!