Valami kemény zene edzéshez?
Figyelt kérdés
Ne Tupacot, DMX-et meg Metalicát, ACDC-t, Eminemet linkeljetek légy szíves. Valami nagyon zúzós, nagyon agresszív pörgős idegbeteg zene érdekelne, ami felnyomja a pumpát. A fentieket már rongyosra hallgattam, de nehéz lesz írnotok valamit, mert 5 éve hallgatok rappet, szóval már elég jól ismerem a műfajt. Inkább valami torokból ordítozós, vérfröcskölős metál vagy rock kellene, de rap is jöhet, a lényeg, hogy agresszív legyen a ritmus, ne csak a szöveg, mert nem igen értek angolul. Magyar zene nem nagyon érdekel. Köszönöm-2015. okt. 15. 21:11
1/21 anonim válasza:
Wednesday M.F.T.W ez elég zuzos?
2/21 Musclemore válasza:
Rammstein? SOAD? Avenged sevenfold?
Sabaton?
3/21 A kérdező kommentje:
gyurós: ez jó.
Muclemore: a Sabaton ütős.
Ha tud valaki még jöhetne valami töcskölős, ordítozós, agresszív szarság.
2015. okt. 15. 21:30
4/21 anonim válasza:
Three days Grace Riot, animal
Rise against give it all
Papa roach
The offspring
Lustra
Fall out boys
5/21 A kérdező kommentje:
Gyurós: Köszi szépen. :)
2015. okt. 15. 21:41
6/21 anonim válasza:
FFDP- Lift me up
The pride
Jekyll and Hyde
Back for more
Godsmack- Cryin' like a bich
7/21 A kérdező kommentje:
Köszi, ezek is jók. :)
2015. okt. 15. 21:58
8/21 Kisboltos válasza:
HUNGRY By Rob Bailey
Black Veil Brides - Legacy meg stb...
Disturbed - The Vengeful One
Breaking Benjamin - de ahhoz ink hangulat is kell.
9/21 anonim válasza:
Rob bailey and the hustle standart -től bármi. Nekem ő az ultimate legjobb. Még csak hasonlót se találtam, ami ennyire pörgetős, ennyire a gyúrásról szólna
10/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!