Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Azért mert valaki magas miért...

Azért mert valaki magas miért hiszik azt hogy erős is?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, 190 centi, es neha hulyeskedunk egymassal, o mindig kokszosnak hiv (amugy nem igaz) ot meg robinak hivjak eulzert robituszinnak meg robertgidanak hivom es ma az egyik tanar hallotta es azt mondta h a helyembe o nem kotekedne vele mert 2 fejjel magasabb. Es akkor mi van? Attol nincsen magikus ereje. Birom mert a haverom de minden hetvegeje arrol szol hogy reszeg en meg fekvenyomok 100kgval guggolok 125kgval es felhuzok 130-140 kgt. Neha boxolni is szoktam. O meg nem. Van egy masik ugyanekkora osztalytarsam azzal is hulyeskedtunk es azt mondta az osztalytarsam h 190 centissel nem kotekedne. Aztan elhivtam boxolni es mivel alacsonyabb vagyok sokkal konnyebben elhajoltam o meg tobb utest kapott tolem. Akkor meg miert hiszi azt mindenki h attol mert valaki magas termeszetfeletti ereje van?

2015. okt. 12. 16:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert az embereket megtévesztik az illúziók. A túlsúlyosokra is azt hiszik, hogy nagyon erősek. Holott futásban, verekedésben hamar kifulladnak. Én meg azt mondanám amúgy, hogy "Kicsi a bors, de erős". Jó kis közmondás.
2015. okt. 12. 17:06
 2/13 anonim ***** válasza:
de ha 1x betalál az ütse akkor van gond
2015. okt. 12. 17:21
 3/13 A kérdező kommentje:
Ő is megutott de en ot tobbszor o nem hajolt el egyszer sem
2015. okt. 12. 17:33
 4/13 Musclemore ***** válasza:

Mert nagyobb, meg a magasság +tömeg.

Azért hiszik, de azt nem mondom, hogy erősebb.

2015. okt. 12. 18:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100kg fekvenyomás 125kg guggolással? Nem szereted a lábnapot igaz?
2015. okt. 12. 19:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Hogy a kérdésedre is válaszoljak azèrt, mert igaz is. Alapesetben egy magasabb ember erősebb mint egy alacsony, mivel a tömege így az izomtömege is nagyobb.

Te edzel, ő nem. Akkor minek pattogsz h erősebb vagy? K.va nagy szégyen lenne ha nem lennél erősebb ennek ellenére sem.

2015. okt. 12. 19:52
 7/13 A kérdező kommentje:
De szeretem a labnapot, csak itthon edzek es 125 kg az osszes suly ami itthon van. Fekvenyomasnal 2 megy bele a 100ba guggolasnal 125be 6szor felhuast azert tudtam 130al mert haverommal elmentem terembe es ott annyi ment. Nem versenyzek de szerintem 71 kg-san es 18 evesen ez nem szar eredmeny.
2015. okt. 12. 20:02
 8/13 A kérdező kommentje:
Es a felhuas se egyszer ment hanem 130kg×4. Elotte 120×3 elotte 110×3 elotte 100×5 elotte 80×5 es elotte 60×10... De abba is fel akarok menni 180 kg-ra, guggolni is 200kg-val szeretnek majd es fekvenyomasnal a 140-150 kg-nak majd orulnek.
2015. okt. 12. 20:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Az alacsonyak erősebbek.A magasaknak gyengébb a gerince és a csontozata.Rövidebb végtagok esetén jobban megy a guggolás is.Van a teremben egy tőbb mint 2 méteres ember,szerintem egy guggolást nem tudna megcsinálni.Az alacsonyabb súlypont is jól jön pl.birkózásban.Egyedűl a nagyobb testtömeg a magasak előnye.
2015. okt. 12. 20:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Van olyan mondás is, hogy "magasabb, nagyobbat borul".
2015. okt. 13. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!