Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Scitec diabolica okozhat erős...

Scitec diabolica okozhat erős szívdobogást, magas pulzust?

Figyelt kérdés
edzés előtt bevettem ezt a cuccot és eléggé szúrt a szivem edzés közben, pedig egyébként nem szokott. Másnap reggel is bevettem, akkor is nagyon rosszul lettem, fél óra múlva amikor megnyugodtam 110 fölötti pulzust mértem. Sok mindent olvastam a neten, megnéztem minden összetevőt is, tudom, h sem a spenót, sem a bors, sem a görögszéna nem ártalmas, a többi pedig amino, de akkor mégis ez mitől lehetett? nem lehet h csak az én szervezetem nem birja? vagy hogy 2 v több összetevöje együttes alkalmazása nálam ezt váltotta ki? tanácsok? ötletek a későbbiekre? köszi a válaszokat!

2013. júl. 22. 12:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem várható ilyen hatás.

Pánikbeteg is lehetsz, vagy rosszul reagálsz egy összetevőre. Menj orvoshoz és ne szedjed. Saját felelősségre orvosi kontroll mellett (= ott van melletted folyamatosan, megfelelő eszközökkel) próbálhatod ki.

2013. júl. 22. 12:52
 2/14 anonim ***** válasza:
a szív nem fáj, nem tud, nincs benne érzõ ideg. minden szívfájdalom érzet mentális eredetû. a szapora szívverést okozhatja ilyen kánikulában a folyadékvesztés is, igyál sokkal több vizet mint amennyit kell.
2013. júl. 22. 13:23
 3/14 anonim ***** válasza:

Előző hozzászóló téves dolgokat ír! Mellkasi fájdalom létezik, a pontos helyet pedig nehéz érezni:

Az angina pectoris típusosan a bal mellkasfélben, a szegycsont mögött jelentkezik. A fájdalom nyomó, szorító jellegű, mintha prés alatt lenne a mellkas. Az angina pectoris tüneteként a fájdalom kisugározhat a bal vállba, karba. A betegek sokszor a torkukban és az állkapcsukban is égő fájdalmat éreznek, és hátba kisugárzó fájdalom is felléphet.

A szív által igényelt aktuális vérellátás, oxigénigény több, mint amit a szívet körülvevő koszorúek szállítani képesek. Ez az oxigénhiány mellkasi fájdalom formájában nyilvánulhat meg. Leggyakoribb oka a koszorúérben a koszorúér meszesedés miatt kialakult szűkület.

WEBBeteg - Dr. Vincze Dóra, kardiológus

2013. júl. 22. 13:29
 4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. júl. 22. 14:08
 5/14 A kérdező kommentje:
de istenem, miért lennék pánikbeteg ha soha semmi ilyen bajom nem volt? és miért pont akkor jönne ki rajtam amikor bevettem a kapszulát? Értem amugy h a szivben nincs izom nem tud fájni, de mégis kisugárzik oda valami szúró érzés, aki azt írja h ez nem lehet, az még nem tapasztalat meg, pedig előfordul az ilyen.
2013. júl. 22. 14:12
 6/14 anonim ***** válasza:
egy rohadt szóval nem írtam, hogy nincs mellkasi fájdalom, hanem, hogy a szíve nem fájhat.
2013. júl. 22. 14:27
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért lennél az, de edzés előtt vetted be aminek semmi értelme. Tehát nyilván nem értesz ehhez nagyon és így feszült lehettél / Használati utasítás:

2x2 DIABOLICA kapszula bevétele ajánlott reggel és este étkezés közben. /. Nem érezhetnél ettől semmit.

2013. júl. 22. 14:28
 8/14 anonim ***** válasza:

Sperseus válasza:

Mivel ő nem tudja pontosan hol fáj, azt mondja a szíve fáj. Hasznosat meg nem írtál, sőt anginában árthat amit állítasz:

Sperseus válasza:

a szív nem fáj, nem tud, nincs benne érzõ ideg. minden szívfájdalom érzet mentális eredetû.

2013. júl. 22. 14:30
 9/14 anonim ***** válasza:

pánikbeteg vagyok elég sok mellkasi fájdalmat tapasztaltam már. ilyen időben kánikulában rengeteg rohamom van, ha véletlenül kevesebb vizet fogyasztok a kelleténél, mivel sokat izzadsz, főleg edzés közben, a véred sűrűsödik, leesik a vérnyomásod, ezt a szíved próbálja kompenzálni, erősebben gyorsabban fog verni...

még esetleg a BioPerine ami tudtommal egy termogén, tehát hőtermelő zsírégető, a kánikula mellé nem biztos, hogy egy jó ötlet.

2013. júl. 22. 14:47
 10/14 anonim ***** válasza:
próbáld ki igyál több vizet, szigorúan az 1-1.5litert/20kg-ra, ha nem oldja meg a szapora szívverést, akkor menj orvoshoz méresd meg a vérnyomásod, meg csináltass egy ekg-t.
2013. júl. 22. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!