Scitec diabolica okozhat erős szívdobogást, magas pulzust?
Nem várható ilyen hatás.
Pánikbeteg is lehetsz, vagy rosszul reagálsz egy összetevőre. Menj orvoshoz és ne szedjed. Saját felelősségre orvosi kontroll mellett (= ott van melletted folyamatosan, megfelelő eszközökkel) próbálhatod ki.
Előző hozzászóló téves dolgokat ír! Mellkasi fájdalom létezik, a pontos helyet pedig nehéz érezni:
Az angina pectoris típusosan a bal mellkasfélben, a szegycsont mögött jelentkezik. A fájdalom nyomó, szorító jellegű, mintha prés alatt lenne a mellkas. Az angina pectoris tüneteként a fájdalom kisugározhat a bal vállba, karba. A betegek sokszor a torkukban és az állkapcsukban is égő fájdalmat éreznek, és hátba kisugárzó fájdalom is felléphet.
A szív által igényelt aktuális vérellátás, oxigénigény több, mint amit a szívet körülvevő koszorúek szállítani képesek. Ez az oxigénhiány mellkasi fájdalom formájában nyilvánulhat meg. Leggyakoribb oka a koszorúérben a koszorúér meszesedés miatt kialakult szűkület.
WEBBeteg - Dr. Vincze Dóra, kardiológus
Nem tudom miért lennél az, de edzés előtt vetted be aminek semmi értelme. Tehát nyilván nem értesz ehhez nagyon és így feszült lehettél / Használati utasítás:
2x2 DIABOLICA kapszula bevétele ajánlott reggel és este étkezés közben. /. Nem érezhetnél ettől semmit.
Sperseus válasza:
Mivel ő nem tudja pontosan hol fáj, azt mondja a szíve fáj. Hasznosat meg nem írtál, sőt anginában árthat amit állítasz:
Sperseus válasza:
a szív nem fáj, nem tud, nincs benne érzõ ideg. minden szívfájdalom érzet mentális eredetû.
pánikbeteg vagyok elég sok mellkasi fájdalmat tapasztaltam már. ilyen időben kánikulában rengeteg rohamom van, ha véletlenül kevesebb vizet fogyasztok a kelleténél, mivel sokat izzadsz, főleg edzés közben, a véred sűrűsödik, leesik a vérnyomásod, ezt a szíved próbálja kompenzálni, erősebben gyorsabban fog verni...
még esetleg a BioPerine ami tudtommal egy termogén, tehát hőtermelő zsírégető, a kánikula mellé nem biztos, hogy egy jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!