Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Scitec diabolica okozhat erős...

Scitec diabolica okozhat erős szívdobogást, magas pulzust?

Figyelt kérdés
edzés előtt bevettem ezt a cuccot és eléggé szúrt a szivem edzés közben, pedig egyébként nem szokott. Másnap reggel is bevettem, akkor is nagyon rosszul lettem, fél óra múlva amikor megnyugodtam 110 fölötti pulzust mértem. Sok mindent olvastam a neten, megnéztem minden összetevőt is, tudom, h sem a spenót, sem a bors, sem a görögszéna nem ártalmas, a többi pedig amino, de akkor mégis ez mitől lehetett? nem lehet h csak az én szervezetem nem birja? vagy hogy 2 v több összetevöje együttes alkalmazása nálam ezt váltotta ki? tanácsok? ötletek a későbbiekre? köszi a válaszokat!

2013. júl. 22. 12:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
a diablocia adagolását én is 2x2 vel olvastam a scitec oldalon viszont a hirlevelükben tök mást írtak : így el se lehet rajtuk igazodni, h akkor melyik a jó.. na mindegy, sezrintem lenne más tünete is ha pánikbeteg lennék, meg máskor is lett volna már ilyen.. naponta 1.5 l vizet minimum megiszok, edzés közben még plusz 1.5 litert.
2013. júl. 23. 20:24
 12/14 anonim ***** válasza:
hát az nagyon kevés
2013. júl. 23. 23:52
 13/14 A kérdező kommentje:
nekem soknak számít mert régebben fél liter vizzel elvoltam egész nap...
2013. júl. 24. 06:51
 14/14 Keresztapu válasza:
A kérdező nincs egyedül a problémájával. A napokban kezdtem szedni ezta szemetet hogy segítsen megőrizni az izomtömegem de a pulzusom az egekbe ment. Biztos vagyok hogy ettől. Egyébként egészségesen étkezem, napi 3-5 l folyadék megvan és a pulzusom alapban 55-50.Gyanítom hogy nem valami tiszta az az izoflavon ami benne van kivonat formájában. Így már elképzelhetőnek tartom a kardiotoxikus hatást.
2013. dec. 30. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!