Nem tudok minden nap csirkét és rizst enni, mit ajánlotok még tömegnöveléshez?
Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 21:10
11/17 anonim válasza:
de sütőben sült krumplival, édes burgonyával lehet tálat is csinálni, és akkor nem kell a pitával piszmogni.
12/17 anonim válasza:
De az már diétába nem olyan jó meg a végét be se fejezte pont ott hagya abba ahol érdekes lennr
13/17 anonim válasza:
2 részes videó, és miért ne lenne jó diétába? A diéta kiszámolt étrendet jelent, ha te sütöd a kajádat ismersz minden alapanyagot és tudod miből mennyit teszel bele... Egy kg lisztből készült tésztát egyenlő darabokra osztani és kikövetkeztetni, mennyi szénhidrát van 1-1 darabban, nem egyetemi szintű matektudást igénylő feladat.
14/17 anonim válasza:
Az jó ugy csak a krumpli akkor jó ha olajba sütöm de az nem diétás arra gondtam meg a 2. Rész is meg lett
15/17 anonim válasza:
Lehet a krumplit alufóliába csavarni sütőben sütni, héjában, héja nélkül, hasábba vágva, akár még chipszet is lehet sütőben sütni, nem kellbolajban gondolkodni, én semmihez nem használok semmi zsiradékot, ami olyan azt sütőben sütöm, amit meg tűzhelyen, azt drága teflonban olaj nélkül.
16/17 anonim válasza:
A csirkét ak sütöbe vagy teflonba sütöd?
17/17 anonim válasza:
Csirkét azt konyhai aprítón leaprítom, mert lusta vagyok szeletelni, aztán azt a majdnem darálthús szintü húst serpenyőben fűszerezve kevergetve addig sütöm, amíg szép pirosas nem lesz... Ez néha jó hosszú idő, tekintve, hogy 1kg-ot sütök egyben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!