Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Android, almalmazások, edzés?

Android, almalmazások, edzés?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tudom így elsőre lehet fura témának fog hangzani. De mi a vélemény az ilyen alkalmazásos edzésekről? Egyszer használtam, egy fekvő támasz alkalmazást. Ahol különböző sorozatú fekvőtámaszokat kellet le nyomni. Elég szépen lehet, vele fejlődni nagyon rossz voltam, fekvő támaszban. Csináltam is egy darabig utána 40fekvő ment egy huzamban. Érdekelne hasonló alkalmazások , futással, has edzéssel kapcsolatos kapcsolatos alkalmazások.

2015. okt. 2. 21:04
 1/1 anonim ***** válasza:
A bodybuilding.com alkalmazása jónak néz ki, de baromi sok idő, mire összeállítasz magadtól egy edzéstervet rajta. Próbáltam párat, de mindig arra jutok, hogy ha már le kell írni edzéstervet, akkor papír + toll a leggyorsabb megoldás.
2015. okt. 3. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!