Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 13/F vagyok 159cm,59 kg. Nem...

Maestro69 kérdése:

13/F vagyok 159cm,59 kg. Nem vagyok tulsulyos de azert duci. Sokszor le kövéreznek. Többi lent?

Figyelt kérdés
Nem eszek egezsegtelen kajakat, neki fogtam egézségesen táplálkozni. Azt ajánlják hogy ennyi idősen street workouttal lehet legjobban alakot formálni. De mit csináljak ha nem tudom magam kihúzni egy húzodzkodó rúdon? Hogy érhetném el azt hogy kitudjam magam húzni és street workoutozhassak? Mit tegyek?

2015. okt. 2. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ez baromság. Rajtad csak kevés az izom. És a megoldás a problémádra Fegyencedzés. Keress rá, töltsd le és rá fogsz jönni, hogy hogyan kellene magad felhúzni a rúdra.
2015. okt. 2. 16:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Csináljam végig azokat az edzeseket? De nekem zsirt le kellene adni szalkasitani. Jo a fegyencedzes szalkasitasra?
2015. okt. 2. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:
A zsírt az étrendtől fogsz leadni.
2015. okt. 2. 17:41
 4/4 Kisboltos ***** válasza:

hülyeség a fegyencedzés.

nézz egy jó diétát. olvasgass a témában.

aztán ha ez megven, szép lassan elkezdhetsz aerob mozgást végezni, mint pl a kocogás, biciklizés, tempósabb séta, úszás. a street workout-ot meg még felejtsd el. az a jampik sportja.

2015. okt. 2. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!