Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » FLABELOS vs KONDI?

FLABELOS vs KONDI?

Figyelt kérdés
Barátnőm flabelosra jár, én kondizok. Egyik nap elmentem megnézni, hogy mi is ez, amikor elmesélte miről szól, nekem nem nagyon volt szimpatikus, szerintem ez nem sokat használhat. Amikor beértünk a terembe, feltűnt, hogy a nő aki fogadott minket nem egy karcsúság, miután kimentünk megkérdeztem a barátnőmet, hogy ez hogy lehet? Azt válaszolta, hogy nem tudja. Mondtam neki, hogy ha bemegy a kondiba, a pultnál olyan emberek várják, akik ki vannak edzve... Hogy is van ez akkor? : D

2013. dec. 15. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez úgy van, hogy a flabelos nem ér sza rt sem.
2013. dec. 15. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Hogy a flabelos újdonság, de a kiedzett személyek meg nem tegnap lettek olyanok. Jó a flabelos, de inkább a fogyni vágyoknak célozták.
2013. dec. 15. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát én még sportos,jótestű flabélossal nem találkoztam..
2013. dec. 15. 17:28
 4/9 A kérdező kommentje:
hát az a baj, hogy én se :D
2013. dec. 15. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Ennyi, mondtam, hogy semmit nem ér.:)

Keményen kell edzeni és az étrendet tartani.

2013. dec. 15. 17:31
 6/9 A kérdező kommentje:
az lehet, hogy újdonság, de azt mondják, hogy 10 perc azon a gépen annyi mintha eltöltene 40 percet kondiban. Szerintem, ha valaki 3 hónapig rendszeresen jár kondiba mondjuk heti 3x sokkal jobb eredményt ér el!! Barátnőm kb 3 hónapja jár és nem látszik meg rajta :(
2013. dec. 15. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:
biztos úgy értették, hogy 4xannyiba kerül a flabelos.
2013. dec. 15. 17:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Reklámduma lusta személyeknek.
2013. dec. 15. 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekünk van a kardió terembe flabélos, ingyenes, súlyzós edzés után rá szoktam néha állni...nem tudom mit ér, mit használ ha csak azt csinálja vki semmit szerintem! Azt írja tónusosabbá teszi az izmokat... de ami alapból ugye nincs annak aki nem építi akkor nem értem:):):)

Amit én tapasztaltam, tömegnövelés közepette járok és laza a kötőszövetem, nekem azon segített, hasamon, combomon, fenekemen, ja és 10 perc használat után viszket mindig ezen testrészeim mindegyike és tiszta piros.... Én ennyit tapasztaltam , de csupán ettől jól kinézni senki nem fog! A másik meg nincs erőm már arra a 10 percre edzések után;)

2013. dec. 26. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!